Θεραπεία Lanluma – Πολυγαλακτικό οξύ (plla)

Το Lanluma είναι μία νέα επαναστατική θεραπεία που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα και το πρόσωπο

Η θεραπεία Lanluma περιέχει περιέχει πολύ-L-γαλακτικό οξύ ή αλλιώς PLLA και προσφέρει φυσικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Είναι εγκεκριμένη από τον FDA, διαμορφώνει το οβάλ του προσώπου, ελαττώνει τις ρυτίδες  και σμιλεύει το σώμα. Καταπολεμά την απώλεια όγκου που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του μηχανισμού γήρανσης, ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό και δρα σε βάθος, χαρίζοντας σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος.

Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές του σώματος, όπως οι γλουτοί, η κοιλιά και τα μπράτσα, αλλά και για το πρόσωπο. Τα θεαματικά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από δύο περίπου μήνες και έχουν διάρκεια μέχρι και 3 χρόνια. Οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι συνήθως 2 και δεν απαιτεί κάποιον χρόνο αποθεραπείας. Η ενεργοποίηση του κολλαγόνου και η δημιουργία νέου συνδετικού ιστού, χαρίζουν μια νεανική όψη και φρεσκάδα, όγκο και πληρότητα στις περιοχές που επιθυμείτε.

Lanluma, η ενέσιμη θεραπεία PLLA που χαρίζει σύσφιξη, όγκο & αντιγήρανση!

Οι 2 επιλογές του Lanluma

Η κατάλληλη επιλογή βασίζεται στο μέγεθος της περιοχής που θα εφαρμοστεί η θεραπεία.

Lanluma V

Το Lanluma V είναι η ιδανική λύση για περιοχές όπως το πρόσωπο, το ντεκολτέ και ο λαιμός. Όσον αφορά το πρόσωπο, η θεραπεία είναι ιδανική για την αποκατάσταση των ρινοπαρειακών ρυτίδων, τα ζυγωματικά, τις ρυτίδες έκφρασης, τους κροτάφους, ακόμα και τις ουλές από ακμή.

Χαρίζει μοναδική σύσφιξη και φυσική ανόρθωση λόγω της βελτίωσης του όγκου, που μέχρι σήμερα ήταν εφικτό με επμβάσεις όπως η μεταφορά λίπους, ή  με τη χρήση μεγάλων ποσοτήτων ενέσιμου υαλουρονικού.

Lanluma X

Το Lanluma X είναι η κατάλληλη επιλογή για να βελτιώσουμε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά και οι βραχίονες. Δίνει όγκο και έτσι βελτώνει σημαντικά τις φυσικές μας καμπύλες, ενώ παράλληλα κάνει σύσφιξη του δέρματος.

Η θεραπεία είναι επίσης ιδανική για την ανιμετώπιση της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα σε σχέση με όλες τις θεραπείες που  έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 4 περίπου μήνες, μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα με επιπλέον συνεδρίες και και διαρκούν περίπου 3 χρόνια, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, την ηλικία του ασθενούς και τον αριθμό των θεραπειών.

Κλείστε ραντεβού

2 + 3 =

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!