Πανάδες / Μέλασμα

Χαριλάου Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Χαρ. Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Πανάδες / Μέλασμα

Πανάδες ή Μέλασμα εμφανίζονται κατά κύριο λόγω στην περιοχή του προσώπου, των χεριών και του λαιμού, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος. Το μέλασμα εμφανίζεται πιο συχνά σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Τα κυριότερα αίτια των δυσχρωμιών που παρουσιάζει το δέρμα είναι η υπερβολική έκθεση μας στον ήλιο, αλλά και κάποιοι ορμονικοί παράγοντες. Μία ακόμη συχνή αιτία είναι η εμφάνιση μελάσματος κατά την κύηση και κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο.

Αντιμετώπιση Πανάδες & Μέλασμα

Η αντιμετώπιση των πανάδων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια μακροχρόνια και συνδυαστική εφαρμογή θεραπειών ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κυριότεροι και αποτελεσματικότεροι μέθοδοι αντιμετώπισης είναι:

  • Ειδικές λευκαντικές αγωγές
  • Ιατρικά peelings
  • Μικρο-δερμοαπόξεση
  • εξειδικευμένα Lasers για ειδικές περιπτώσεις

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώσει αναλυτικότερα για την δική σας περίπτωση.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες


Μόνο για λίγες ημέρες ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικό ραντεβού αξίας 80€

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας, βρείτε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία και λύστε όλες σας τις απορίες σχετικά με τις μεθόδους που εφαρμόζονται στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Περιστερίου. Το συμβουλευτικό ραντεβού, είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος να ληφθεί η σωστή απόφαση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε ενέσιμης θεραπείας ή επέμβασης πλαστικής χειρουργικής!