Πανάδες / Μέλασμα

Χαριλάου Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Χαρ. Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Πανάδες / Μέλασμα

Πανάδες ή Μέλασμα εμφανίζονται κατά κύριο λόγω στην περιοχή του προσώπου, των χεριών και του λαιμού, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος. Το μέλασμα εμφανίζεται πιο συχνά σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Τα κυριότερα αίτια των δυσχρωμιών που παρουσιάζει το δέρμα είναι η υπερβολική έκθεση μας στον ήλιο, αλλά και κάποιοι ορμονικοί παράγοντες. Μία ακόμη συχνή αιτία είναι η εμφάνιση μελάσματος κατά την κύηση και κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο.

Αντιμετώπιση Πανάδες & Μέλασμα

Η αντιμετώπιση των πανάδων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια μακροχρόνια και συνδυαστική εφαρμογή θεραπειών ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κυριότεροι και αποτελεσματικότεροι μέθοδοι αντιμετώπισης είναι:

  • Ειδικές λευκαντικές αγωγές
  • Ιατρικά peelings
  • Μικρο-δερμοαπόξεση
  • εξειδικευμένα Lasers για ειδικές περιπτώσεις

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώσει αναλυτικότερα για την δική σας περίπτωση.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες

Η βλεφαροπλαστική Plasma είναι μία ανώδυνη και εύκολη θεραπεία, με την οποία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι ιδανική λύση για όλους όσους φοβούνται τις τομές και τα ράμματα, αφού με την θεραπεία αυτή μπορούμε να αποκαταστήσουμε άμεσα τις ατέλειες γύρω από τα μάτια.