Πανάδες / Μέλασμα

Πανάδες / Μέλασμα

Πανάδες ή Μέλασμα εμφανίζονται κατά κύριο λόγω στην περιοχή του προσώπου, των χεριών και του λαιμού, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος. Το μέλασμα εμφανίζεται πιο συχνά σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Τα κυριότερα αίτια των δυσχρωμιών που παρουσιάζει το δέρμα είναι η υπερβολική έκθεση μας στον ήλιο, αλλά και κάποιοι ορμονικοί παράγοντες. Μία ακόμη συχνή αιτία είναι η εμφάνιση μελάσματος κατά την κύηση και κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο.

Αντιμετώπιση Πανάδες & Μέλασμα

Η αντιμετώπιση των πανάδων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια μακροχρόνια και συνδυαστική εφαρμογή θεραπειών ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κυριότεροι και αποτελεσματικότεροι μέθοδοι αντιμετώπισης είναι:

  • Ειδικές λευκαντικές αγωγές
  • Ιατρικά peelings
  • Μικρο-δερμοαπόξεση
  • εξειδικευμένα Lasers για ειδικές περιπτώσεις

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώσει αναλυτικότερα για την δική σας περίπτωση.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...