Πανάδες / Μέλασμα

Χαρ. Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Πανάδες / Μέλασμα

Πανάδες ή Μέλασμα εμφανίζονται κατά κύριο λόγω στην περιοχή του προσώπου, των χεριών και του λαιμού, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος. Το μέλασμα εμφανίζεται πιο συχνά σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Τα κυριότερα αίτια των δυσχρωμιών που παρουσιάζει το δέρμα είναι η υπερβολική έκθεση μας στον ήλιο, αλλά και κάποιοι ορμονικοί παράγοντες. Μία ακόμη συχνή αιτία είναι η εμφάνιση μελάσματος κατά την κύηση και κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο.

Αντιμετώπιση Πανάδες & Μέλασμα

Η αντιμετώπιση των πανάδων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια μακροχρόνια και συνδυαστική εφαρμογή θεραπειών ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κυριότεροι και αποτελεσματικότεροι μέθοδοι αντιμετώπισης είναι:

  • Ειδικές λευκαντικές αγωγές
  • Ιατρικά peelings
  • Μικρο-δερμοαπόξεση
  • εξειδικευμένα Lasers για ειδικές περιπτώσεις

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώσει αναλυτικότερα για την δική σας περίπτωση.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!