Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

Σε αυτό το άρθρο για την βλεφαροπλαστική ο πλαστικός χειρουργός Γ. Τσακώνης μας μιλάει για τα πάντα, σχετικά με την επεμβατική & την αναίμακτη πλαστική βλεφάρων. Οι σακούλες και η χαλάρωση γύρω από τα μάτια προσθέτουν χρόνια και κάνουν το βλέμμα να φαίνεται κουρασμένο. Η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο είναι ευαίσθητη και αρκετά λεπτή, για αυτό και με το πέρασμα του χρόνου εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα που επιβαρύνουν την εικόνα μας.

Η προβολή του περικογχικού λίπους και η χαλάρωση του οφθαλμικού μυός είναι μερικά από αυτά. Η βλεφαροπλαστική είναι μία από τις συχνότερες επεμβάσεις όσον αφορά την αισθητική του προσώπου. Η λέξη βλεφαροπλαστική είναι σύνθετη και προέρχεται από τις λέξεις βλέφαρο και πλαστική, δηλαδή πλάθω, δίνω σχήμα.

Έτσι, θα αποκτήσετε ξανά ένα ζωηρό και ξεκούραστο βλέμμα και μια ανανεωμένη νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο! Επίσης, αν το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο μπορείτε να προχωρήσετε στην αναίμακτη ή την ενέσιμη εναλλακτική λύση.

Βλεφαροπλαστική πριν & μετά

Η βελτίωση των κάτω και των άνω βλεφάρων συμβάλουν σημαντικά στην συνολική εμφάνιση γυναικών και ανδρών. Η βλεφαροπλαστική είναι μία μέθοδος ενάντια στη γήρανση, με την οποία αφαιρείτε το περίσσιο δέρμα από τα βλέφαρα. Γίνεται ακόμη, αφαίρεση ή προσθήκη λίπους από τα βλέφαρα, ανάλογα με την ανάγκη του κάθε προσώπου.

Το ερώτημα αν χρειάζεστε την επέμβαση, μπορεί να απαντηθεί αν στις παρακάτω ερωτήσεις δώσετε πάνω από 2 θετικές απαντήσεις.

 • Πιστεύετε ότι τα μάτια σας φαίνονται υπερβολικά κουρασμένα;
 • Είναι τα άνω βλέφαρα σας πιο λεπτά από παλιά και έχουν κρεμάσει;
 • Οι σακούλες σας κάνουν να δείχνετε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία σας;
 • Το άνω βλέφαρο εφάπτεται με τις βλεφαρίδες και νιώθεται τον ιδρώτα να μπαίνει στα μάτια σας;
 • Περιορίζεται το οπτικό σας πεδίο και μειώνεται η όρασή σας;
 • Σας πιάνουν πονοκέφαλοι από την καθημερινή προσπάθεια να κρατάτε τα μάτια ανοιχτά;
 • Δεν γίνεται να χρησιμοποιήσετε makeup στα άνω βλέφαρα;

Περισσότερα περιστατικά πριν και μετά

Αιτίες μαύρων κύκλων

Οι βασικότερες αιτίες οι οποίες δημιουργούν σακούλες και μαύρους κύκλους:

 • Η συνεχής έλλειψη ύπνου.
 • Υπερβολική κούραση.
 • Κατακράτηση υγρών.
 • Χρόνιο κάπνισμα.
 • Λίπος το οποίο μαζεύεται στο κάτω βλέφαρο.
 • Άγχος.
 • Κακή διατροφή.
 • Πολλές ώρες μπροστά από οθόνη.
 • Κάποια προβλήματα όρασης.

Τι είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική;

Με τον όρο αναίμακτη βλεφαροπλαστική εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία δεν εκτελείται χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών, χωρίς να χρησιμοποιηθεί νυστέρι. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική ενδείκνυται για περιπτώσεις με μικρότερο βαθμό προβλήματος, έτσι ώστε να είναι πλήρως επιτυχημένη. Επιπλέον, έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα και στην θεραπεία αρκετών παθήσεων του δέρματος.

Η κλασική χειρουργική μέθοδος βλεφαροπλαστικής ήταν έως τώρα ο μοναδικός τρόπος για να ανανεώσουμε το βλέμμα μας. Χάριν στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, έχουμε πλέον και μια νέα μέθοδο αναίμακτης βλεφαροπλαστικής. Πρόκειται για μια νέα συσκευή μικροχειρουργικής η οποία έχει άμεσα αποτελέσματα, μετά από 2 με 3 συνεδρίες. Στην συγκεκριμένη θεραπεία δεν χρησιμοποιούμε νυστέρι ή λέιζερ για να αφαιρέσουμε το περίσσιο δέρμα.

Επίσης, δεν υπάρχουν ράμματα και αποφεύγονται όλες οι πιθανές επιπλοκές μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μία ανώδυνη και εύκολη θεραπεία, με την οποία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι ιδανική λύση για όλους όσους φοβούνται τις τομές και τα ράμματα, αφού με την αναίμακτη διαδικασία μπορούμε να αποκαταστήσουμε άμεσα τις ατέλειες γύρω από τα μάτια.

Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά και δεν χρειάζεται ενέσιμη αναισθησία, παρά μόνο την χρήση αναισθητικής αλοιφής. Σε αντίθεση με την χειρουργική εκδοχή, τα σημάδια μετά την συνεδρία είναι πολύ μικρά και μπορούν να καλυφθούν με ειδκό make-up. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι βασισμένη στην διαδικασία της εξάχνωσης, η οποία αφαιρεί τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα. Επιπλέον, δεν δημιουργεί ουλές και δεν επηρεάζει τους περιβάλλοντες ιστούς.

Πώς να φροντίσω το πρόσωπο μετά την επέμβαση;

 • Μπορείτε να πλένεστε με αύθονο καθαρό νερό.
 • Εάν αισθανθείτε ξηρότητα στην περιοχή, εφαρμόστε την κρέμα που σας σύστησε ο γιατρός σας.
 • Μπορείτε να στεγνώσετε την περιοχή χρησιμοποιώντας πιστολάκι στην κρύα ρύθμιση.
 • Προστατέψτε το πρόσωπό σας από τον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο. η κρέμα που σας έχει συστηθεί περιέχει αντηλιακή προστασία. παρόλα αυτά αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.

Τι καλύπτει;

 • Άνω και κάτω βλέφαρα
 • Διόρθωση περιοφθαλμικών ρυτίδων
 • Αφαίρεση ξανθελασμάτων
 • Σημαντική βελτίωση ρυτίδων μεσόφρυου, καπνιστού, πόδι χήνας
 • Αφαίρεση υπερκερατώσεων και σπίλων
 • Σημαντική βελτίωση της ακμής
 • Αφαίρεση του περίσσιου δέρματος σε ντεκολτέ και λαιμό
 • Μείωση ουλών
 • Βελτίωση των ραγάδων
 • Lifting προσώπου

Επεμβατική Βλεφαροπλαστική

Η επεμβατική βλεφαροπλαστική αποσκοπεί στην μείωση ή την προσθήκη λίπους και την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος γύρω από τα μάτια. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών, εκτός από περιπτώσεις σε νεαρότερα άτομα που η πτώση του άνω βλεφάρου προκαλεί πρόβλημα στην όραση.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει και στα 4 βλέφαρα ή μεμονωμένα εάν υπάρχει πρόβλημα σε ένα από αυτά. Οι ρυτίδες στο πλάι του ματιού δεν βελτιώνονται αρκετά με αυτή την μέθοδο, οπότε μπορείτε να την συνδυάσετε με χημικό peeling. Επίσης, συνδυάζεται συχνά με ανόρθωση των φρυδιών ή facelift, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Υπάρχει ακόμη μια κατηγορία βλεφαροπλαστικής που ονομάζεται διπλού βλεφάρου και απευθύνεται κυρίως σε άτομα ασιατικής καταγωγής. Επιλέγει κανείς την επέμβαση αυτή με σκοπό να “δυτικοποιήσει” την εμφάνισή του.

Μερικά προβλήματα υγείας όπως η νόσος του Graves, ο υποθυρεοειδισμός, η υπέρταση, η ξηροφθαλμία, κάποια προβλήματα του κυκλοφορικού και ο διαβήτης πιθανότατα να αποτελούν αντενδείξεις για να προχωρήσετε στην εξέταση. Πρέπει λοιπόν να μιλήσετε με τον Δρ. Τσακώνη και να γνωστοποιήσετε κάποιο πιθανό βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό

Διαδικασία

Η επεμβατική βλεφαροπλαστική γίνεται με τον συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης. Στην περίπτωση που πρέπει να γίνει κάποιος συνδυασμός επεμβάσεων, ίσως να χρειαστεί γενική αναισθησία. Η διάρκεια της βλεφαροπλαστικής είναι 1 με 3 ώρες και αυτό εξαρτάται από την κάθε περίπτωση και το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Η τομή στο άνω βλέφαρο γίνεται στην φυσική πτυχή του. Στο κάτω βλέφαρο γίνεται ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες ή στο εσωτερικό του βλεφάρου. Στους ασθενείς που χρειάζονται προσθήκη ή αφαίρεση λίπους στο κάτω βλέφαρο, ιδανικά γίνεται τομή εσωτερικά. Με αυτόν τον τρόπο μετά το χρονικό διάστημα που απαιτείται δεν είναι ορατές οι τομές.

Ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το περίσσιο λίπος και διορθώνει την χαλάρωση και στην συνέχεια κλείνει το δέρμα με ειδικά λεπτά ράμματα. Μετά την εγχείρηση τα βλέφαρα έχουν ένα εμφανές πρήξιμο και θα αισθάνεστε ενόχληση, η οποία βέβαια θα υποχωρήσει μετά την δεύτερη ημέρα. Τα ράμματα αφαιρούνται συνήθως την πέμπτη ημέρα μετά από την επέμβαση. Περίπου μια εβδομάδα μετά οι τομές θα είναι ελαφρά κοκκινισμένες, όμως θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδικό makeup.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πρήξιμο μετά την επέμβαση;

Κάποιοι μώλωπες αλλά και ένας βαθμός πρηξίματος είναι φυσιολογικός μετά τη χειρουργική των βλεφάρων. Παρόλο που η επέμβαση γίνεται στην περιοχή των ματιών, το πρήξιμο είναι πιθανό να υπάρξει και σε άλλα σημεία του προσώπου.

Χρησιμοποιήστε την ειδική αλοιφή που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας, καθώς θα σας ανακουφίσει από την ταλαιπωρία. Επίσης, πρέπει να αποτρέπετε το στέγνωμα των ματιών χρησιμοποιώντας τις ειδικές οφθαλμικές σταγόνες.

Μετά την επέμβαση Βλεφαροπλαστικής

Κατά την διάρκεια της αποθεραπείας πρέπει να:

 • Αποφεύγετε την έντονη σωματική άσκηση.
 • Φοράτε γυαλιά ηλίου.
 • Αποφεύγετε δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στα μάτια σας, όπως ανάγνωση, χρήση υπολογιστή ή tablet και παρακολούθηση τηλεόρασης.
 • Αποφύγετε το κολύμπι.
 • Μην φορέσετε φακούς επαφής για περίπου 10 ημέρες.
 • Αποφεύγετε το κάπνισμα.
 • Μην τρίβετε τα μάτια σας.
 • Έχετε το κεφάλι πιο ψηλά από το στήθος κατά την διάρκεια του ύπνου.
 • Γίνεται εφαρμογή κρύων επιθεμάτων για τη μείωση του πρηξίματος.
 • Αποφύγετε φάρμακα που αυξάνουν τη ροή του αίματος (ασπιρίνη, ναπροξένη, ιβουπροφαίνη).

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την βλεφαροπλαστική – FAQ

Πότε για έναν ασθενή δεν είναι ασφαλής η πλαστική των βλεφάρων;

Η επέμβαση αντενδείκνυται εάν κάποιος πάσχει από πρόβλημα υγείας στην περιοχή των ματιών, όπως γλαύκωμα, καταρράκτης κ.α.

Είναι ασφαλές να καταναλώσω παυσίπονα πριν την επέμβαση;

Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση αναλγητικών φαρμάκων όπως η ασπιρίνη, για 5 ημέρες πριν το χειρουργείο.

Χρειάζεται να είμαι νηστικός πριν την επέμβαση;

Αυτό θα κριθεί ανάλογα με την αναισθησία που θα επιλέξει ο γιατρός για την περίπτωσή σας.

Θα χρησιμοποιηθεί τοπική ή γενική αναισθησία για το χειρουργείο;

Γίνεται επιλογή της αναισθησίας σύμφωνα με τη διαδικασία που χρειάζεται ο κάθε ασθενής.

Πόσο θα πονέσω κατά τη διάρκεια της επέμβασης;

Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη όσο βρίσκεστε στο χειρουργείο, καθώς έχετε υποστεί αναισθησία. Αυτό ισχύει τόσο για την ολική όσο και για την τοπική αναισθησία.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνω πλαστική στα βλέφαρα;

Η διαδικασία προτείνεται κυρίως σε άτομα μεγαλύτερα των 40 ετών, που συνήθως έχει ξεκινήσει η γήρανση στα μάτια. Υποψήφιοι νεότερης ηλικίας είναι μόνο εκείνοι που έχουν κληρονομική δυσμορφία στα βλέφαρά τους.

Είναι κάποια εποχή του χρόνου πιο κατάλληλη για να κάνω την επέμβαση;

Όχι. Όλες οι εποχές είναι το ίδιο κατάλληλες, αρκεί να έχετε διαθέσιμες δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση για την επούλωση.

Θα είναι ορατό ότι έχω κάνει πλαστική στο πρόσωπό μου;

Αν ο χειρουργός που θα επιλέξετε να αναλάβει την επέμβαση σας είναι αρκετά έμπειρος, τότε δεν θα υπάρξει κανένα σημάδι που να σας προδίδει, πέρα από το ξεκούραστο και πολύ πιο νεανικό βλέμμα σας.

Για πόσα χρόνια θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης;

Τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια, σίγουρα δεν θα σας απασχολήσει το αν έχετε νεανικό βλέμμα. Αν προσέχετε την υγεία σας και τη διατροφή σας, μπορεί να απολαμβάνετε το αποτέλεσμα ακόμη και για 15 χρόνια.

Είμαι καπνιστής. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει λιγότερο;

Το τσιγάρο σε συνδυασμό με την κακή διατροφή θα κάνει τα αποτελέσματα να διαρκέσουν μικρότερο χρονικό διάστημα. Το κάπνισμα μετά την επέμβαση δεν βοηθά το τραύμα να επουλωθεί και γι’ αυτό το λόγο ο γιατρός συστήνει να το κόψετε.

Επηρεάζει η διατροφή το πόσο γρήγορα θα υπάρξει γήρανση στα μάτια μου;

Φυσικά και επηρεάζει! Εάν τρέφεστε υγιεινά και πίνετε παραπάνω από 8 ποτήρια νερό ημερησίως, κρατώντας ενυδατωμένο τον οργανισμό σας, θα διατηρήσετε νεανικό δέρμα τόσο στο σώμα σας, όσο και στο πρόσωπό σας και ιδιαίτερα στα μάτια σας.

Πότε γίνεται αφαίρεση των ραμμάτων;

Συνήθως ο γιατρός αφαιρεί τα ράμματα μετά από περίπου μία εβδομάδα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρέμες ή make-up μέχρι τότε. Αφού τα ράμματα αφαιρεθούν, είναι σημαντικό να μην εφαρμόσετε για τρεις μέρες στο πρόσωπο κάποιο προϊόν.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει φαγούρα μετά την εγχείρηση;

Ναι. Η φαγούρα είναι απόλυτα φυσιολογική και είναι ένδειξη τις επουλωτικής διαδικασίας.

Τι μπορώ να κάνω μετά την επέμβαση για να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανή τα σημάδια;

Μετά τη δέκατη ημέρα μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή, με κυκλικές κινήσεις των δακτύλων. Συστήνεται να χρησιμοποιείτε μία κρέμα ανάπλασης. Θα πρέπει να συνεχίσετε το μασάζ για περίπου δύο μήνες.

Πλαστικός χειρουργός Γ. Τσακώνης

Στο άρθρο αναφέρονται εν συντομία οι τεχνικές της βλεφαροπλαστικής, επεμβατικής και αναίμακτης. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να αποκτήσετε ένα νεανικό πρόσωπο, απαιτείται συνήθως συνδυασμός διαφόρων θεραπειών. Αφού προγραμματίσετε το ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό σας, θα μελετηθεί με ακρίβεια το πρόσωπό σας και ο γιατρός θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία.

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε την εκπαίδευσή του στην πλαστική χειρουργική σε μερικά από τα πιο αξιόπιστα νοσοκομεία του εξωτερικού.  Εξειδικεύτηκε στην επανορθωτική χειρουργική στη Βοστόνη των ΗΠΑ και στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής και το 2002 πιστοποιήθηκε σαν αισθητικός, πλαστικός και χειρουργός επανορθωτικής Ιατρικής από την Ελληνική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικής Χειρουργικής, της Διεθνής Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικήςτης Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής και της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας.

 

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος της χειρουργικής των βλεφάρων, διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ασθενή, και γι’ αυτό δε μπορεί να προσδιοριστεί. Απευθυνθείτε στον πλαστικό χειρουργό σας για να μάθετε την τελική τιμή της διαδικασίας που θα επιλέξετε.

Ο ιατρός αμοίβεται ανάλογα με την διαδικασία που ακολούθησε για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κόστος της επέμβασης συνήθως εμπεριέχει την αμοιβή του πλαστικού, τα εξοδα χειρουργείου, την αναισθησία. Επίσης, περιλαμβάνει τις ιατρικές προεγχειρητικές και μετεγχειρητικές εξετάσεις και τις συνταγές για φαρμακευτική αγωγή.

Η επιλογή του κατάλληλου ιατρού με κριτήριο την εμπειρία του και την άνεση που έχετε μαζί του για τους προβληματισμούς σας γύρω από την επέμβαση, είναι τόσο σημαντική όσο και το κόστος.

Συνήθως οι περισσότερες ασφάλειες υγείας δεν καλύπτουν το κόστος για χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής φύσεως ή τυχόν επιπλοκές που μπορεί να υπάρξουν. Παρόλ’ αυτά, σε περιπτώσεις που το περιττό δέρμα καλύπτει τις βλεφαρίδες και περιορίζει την όραση είναι πιθανό να καλύπτεται από τον ασφαλιστικό φορέα.

Περισσότερες φωτογραφίες από αληθινά περιστατικά

Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση από ασθενείς της κλινικής μας.

Οι επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής γίνονται στο Περιστέρι, στο χειρουργείο της κλινικής μας με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα, τη μέγιστη ασφάλεια και το εγγυημένο αποτέλεσμα. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε για να γνωριστούμε, να εξετάσουμε την περίπτωσή σας και να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Άρθρα για βλεφαροπλαστική

Μη επεμβατική βλεφαροπλαστική

Μη επεμβατική βλεφαροπλαστική

Η κλασική μέθοδος της βλεφαροπλαστικής με χειρουργίο, ήταν μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος για να αναζωογονήσουμε το βλέμμα μας. Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, έχουμε τώρα μια νέα, επαναστατική μέθοδο μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής. Πρόκειται για ένα νέο...

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η βλεφαροπλαστική από τις πιο δημοφιλείς και σύγχρονες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες. Ως στόχος της , η βλεφαροπλαστική έχει την βελτίωση της όψης των βλεφάρων μας...

Τρόποι ανανέωσης των κουρασμένων ματιών

Τρόποι ανανέωσης των κουρασμένων ματιών

Κουρασμένο Βλέμμα? Τα μάτια όπως πολλοί λένε είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Από τα παιδικά μας χρόνια κοιτάμε τους άλλους στα μάτια διότι είναι πολύ σημαντικό για την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία. Κοιτώντας κάποιον στα μάτια μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον...

Πλαστικές Επεμβάσεις Διάσημων

Πλαστικές Επεμβάσεις Διάσημων

Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής Πλαστικές Διάσημων star! Έχει κάνει πλαστική ή μήπως όχι; Πάρα πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και είναι ανοιχτοί στο να μιλήσουν γι' αυτές. Βέβαια υπάρχουν πολλοί ακόμα, που δεν νιώθουν άνετα να...

Summary
Βλεφαροπλαστική & Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Service Type
Βλεφαροπλαστική & Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Provider Name
Τσακώνης Γεώργιος,
Δήλου 31,Περιστέρι,Αττική-121 34,
Telephone No.210 5770177
Area
Περιστέρι
Description
Μάθετε τα πάντα για την επεμβατική βλεφαροπλαστική, την αναίμακτη βλεφαροπλαστική και την μέθοδο PIXEL από τον έμπειρο πλαστικό χειρούργο Γεώργιο Τσακώνη...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!