Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας και την αναλογία της μύτης σας.

Ρινοπλαστική

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Τσακώνης γράφει για τα πάντα σχετικά με τη ρινοπλαστική! Η μύτη είναι ίσως ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Η θέση στην οποία βρίσκεται, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ισορροπία του προσώπου, ενώ παράλληλα συμβάλει στην συνολική αισθητική αρμονία. Η ρινοπλαστική έχει ως κύριο στόχο τη βελτίωση όχι μόνο της εμφάνισης, αλλά και της λειτουργικότητας της μύτης. Είναι μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Εάν το σχήμα και το μέγεθος της μύτης σας είναι αιτία για να νιώθετε πεσμένοι ψυχολογικά, τότε η ρινοπλαστική είναι η ιδανική λύση. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη επέμβαση αν υπάρχουν παραμορφώσεις λόγω κάποιου τραυματισμού η κάποιου ατυχήματος.

Ρινοπλαστική – Κατάλληλη ηλικία

Η ρινοπλαστική μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας και την αναλογία της μύτης σας. Μπορεί να ενισχύσει την αρμονία του προσώπου σας και να σας δώσει την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Ο σκοπός της επέμβασης είναι να βελτιώσουμε αισθητικά την μύτη, ώστε να δένει αρμονικά με τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Σε επέμβαση Ρινοπλαστικής μπορούν να προχωρήσουν άνδρες και γυναίκες αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξή τους. Αυτό σημαίνει ότι η κατάλληλη ηλικία για τους άνδρες είναι μετά τα 18 τους έτη, ενώ για τις γυναίκες μετά τα 16.

Ρινοπλαστική – Αναλυτικότερα

Με την επέμβαση της ρινοπλαστικής μπορούμε να μειώσουμε ή ακόμα και να αυξήσουμε το μέγεθος μίας μύτης. Επιπλέον μπορούμε να διορθώσουμε οποιαδήποτε ατέλεια στη ράχη ή στο ακρο-ρίνιο της μύτης. Επίσης είναι εφικτό να διορθωθεί το μέγεθος από τα ρουθούνια, η γωνία ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη ή ακόμα και να αποκαταστήσουμε εκ γενετής ή άλλου είδους μετατραυματικές δυσμορφίες. Η ρινοπλατική είναι επίσης ιδανική λύση για την αντιμετώπιση προβλημάτων αναπνοής τα οποία προκαλούνται από στραβό διάφραγμα.

Ρινοπλαστική – Η επέμβαση

Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου μία με τρεις ώρες, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής. Το χειρουργείο γίνεται συνήθως μετά από γενική αναισθησία, όμως σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και μέθη. Η επέμβαση κατατάσσεται στις μέρες μας ως μια επέμβαση ρουτίνας. Έχει σίγουρα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και λόγω όλων των νέων τεχνικών, δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα σας για πάνω από 2-3 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ρινοπλαστική, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Γεώργιο Τσακώνη.

Άλλες επεμβάσεις

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες