Βλεφαροπλαστική για άνδρες

Δείξτε και πάλι νέος σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου!

Αν με το πέρασμα των χρόνων δείχνετε κουρασμένος, με ρυτίδες και χαλάρωση στο πάνω βλέφαρο ή κάτω από τα μάτια, τότε η βλεφαροπλαστική σας δίνει τη λύση. Πρόκειται για μία από τις πιο διαδεδομένες αντιγηραντικές επεμβάσεις που ανανεώνει το βλέμμα και αποτινάσσει την κούραση από τα χρόνια που πέρασαν. Εξαλείφει τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια. Ο βαθμός επιτυχίας της επέμβασης εξαρτάται από την ηλικία, τον τύπο δέρματος, την κληρονομικότητα και σίγουρα από τη δεξιοτεχνία του χειρουργού.

Ποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος;

Σας έχει κουράσει η εικόνα του ταλαιπωρημένου προσώπου ακόμα κι όταν είστε ξεκούραστος; Οι σακούλες κάτω από τα μάτια σας, σας προσθέτουν παραπάνω χρόνια; Αντιμετωπίζετε δυσκολία στην όρασή σας, εξαιτίας της χαλάρωσης του δέρματος στο άνω βλέφαρο; Αν στις παραπάνω ερωτήσεις η απάντησή σας είναι ναι, τότε σίγουρα είστε κατάλληλος υποψήφιος .

Τι δεν διορθώνει η βλεφαροπλαστική;

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή αλλιώς το πόδι της χήνας δεν διορθώνονται επιτυχώς με τη βλεφαροπλαστική. Επίσης, οι πολύ λεπτές ρυτίδες στα βλέφαρα δεν εξαφανίζονται αλλά και τα πεσμένα φρύδια δεν ανασηκώνονται. Τέλος, οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι λιγότερο εμφανείς, μπορεί όμως και όχι. Αν επιθυμείτε διόρθωση στα παραπάνω σημεία, τότε συνδυαστικά με την επέμβαση πρέπει να εφαρμοστεί και άλλου είδους πλαστική προσώπου.

Προετοιμασία για την επέμβαση

Πριν την επέμβαση ο πλαστικός πρέπει να διαθέτει πλήρες ιστορικό του ασθενή, με προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στα μάτια του. Ακόμη, θα ζητηθεί από τον ασθενή να μην καταναλώσει ορισμένα φάρμακα για να μην προκληθεί αιμορραγία μετά την εγχείρηση. Την προγραμματισμένη ημέρα της βλεφαροπλαστικής, ο ασθενής παρουσιάζεται στην κλινική νηστικός τις τελευταίες 8 ώρες.

Αναισθησία

Η αναισθησία που χορηγείται είναι τοπική για το άνω βλέφαρο και γενική ή μέθη για το κάτω βλέφαρο.

Μετά την επέμβαση

Ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του την ίδια μέρα. Υπάρχει ελάχιστος πόνος που με απλά αναλγητικά εξαφανίζεται. Για τρεις ημέρες έως δύο εβδομάδες μελανιές ή πρήξιμο, θα είναι εμφανή, όμως με χρήση πάγου θα μειωθούν γρηγορότερα και θα μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από πέντε μέρες. Τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται ολοκληρωμένα σε διάστημα 2 έως 6 εβδομάδων.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!