Η Κλινική μας

Η κλινική μας στεγάζεται στην «καρδιά» του Περιστερίου, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για τον επισκέπτη.

Περιλαμβάνει χώρους υποδοχής και αναμονής διαμορφωμένους με φροντίδα και σεβασμό για εσάς και την άνετη παραμονή σας.

Οι θεραπείες γίνονται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, φιλόξενα για τους πελάτες μας. Το χειρουργείο της κλινικής μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα, ώστε να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια και το καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων.

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις της πλαστικής χειρουργικής που διατίθενται εως σήμερα, καλύπτοντας τις αισθητικές σας ανάγκες. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Εξειδίκευση

Ειμαστε ειδικευμένοι τόσο σε επανορθωτικές και όσο και αισθητικές επεμβάσεις. Επειδή κάθε ασθενής είναι μοναδικός, με διαφορετικές ανάγκες και προσωπικές προτιμήσεις, παρέχουμε εξατομικευμένη φροντίδα και προσοχή. Χρησιμοποιώντας μη επεμβατικές ή και χειρουργικές διαδικασίες προσπαθούμε να  πετύχουμε το καλύτερα επιθυμητό αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για το σώμα, το προσώπο ή το δέρμα σας μπορείτε να μας εμπειστευτείτε.

Φωτογραφίες από τον χώρο μας

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!