Αυξητική στις Γάμπες

Αυξητική για γάμπες

Η αυξητική στις γάμπες είναι μια μέθοδος που αφορά πολλές γυναίκες με ασύμμετρα πόδια. Οι γυναικείες γάμπες σίγουρα είναι ένα από τα σημεία που τραβάνε τα αντρικά βλέμματα. Με την επέμβαση αυτή μπορούμε να αυξήσουμε τον όγκο στις γάμπες και να δώσουμε την επιθυμητή συμμετρία. Η αυξητική στις γάμπες ή αλλιώς γαστροκνημία, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα σε ασύμμετρες και στραβές γάμπες με μεγάλη επιτυχία.

Σε αυτή την επέμβαση πλαστική χειρουργικής υποβάλλονται επίσης αρκετοί αθλητές του bodybuilding όταν λόγω κατασκευής δεν μπορούν να πάρουν όγκο στο σημείο αυτό. Επίσης, η αυξητική για γάμπες είναι κατάλληλ για άτομα που πάσχουν από δισχιδή ράχη, πολιομυελίτιδα και Ραϊβοιπποποδία.

Αυξητική για γάμπες – Διαδικασία

Κατά την διάρκεια της επέμβασης αφαιρούμε λίπος από σημεία του σώματος τα οποία έχουν περίσσια ποσότητα. Μερικά πιθανά σημεία από τα οποία μπορούμε να πάρουμε το λίπος είναι η κοιλιά, τα ψωμάκια, οι βραχίονες, ακόμα και τα γόνατα. Στη συνέχεια το λίπος αυτό προστίθεται με ομοιογένεια στις γάμπες του ασθενή. Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικές τεχνικές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε:

  • Με τη χρήση λίπους από το δικό σας σώμα όπως προαναφέραμε, δηλαδή την λιποπλαστική
  • Τοποθέτηση ειδικών ενθεμάτων σιλικόνης, αφού κάνουμε μια λεπτή τομή λίγων εκατοστών στο δέρμα πίσω από το γόνατο. Στην συνέχεια γίνεται προσθήκη υαλουρονικού οξέως ώστε να επιτύχουμε την τέλεια συμμετρία.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Τσακώνης είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση σχετικά με την επέμβαση.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!