Russian Lips

Η τεχνική Russian Lips δίνει ένα ιδιαίτερο σχήμα και περισσότερο ύψος στο πάνω χείλος το οποίο ανασηκώνεται και δίνει την ψευδαίσθηση ότι μικραίνει η απόσταση έως την μύτη. Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες τεχνικές καθώς ο βασικός στόχος της είναι η ανόρθωση των χειλιών, παρά ο υπερβολικός όγκος. Έτσι μπορούμε να αποφύγουμε το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της “πάπιας”. Με την τεχνική αυτή τα χείλη σας αποκτούν ένα φυσικό σχήμα καρδιάς, κάνοντας τα ιδανικά για όσους επιθυμούν φυσικά αποτελέσματα. Τα russian lips έχουν γίνει μια δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια, χάρη σε διασημότητες όπως η Kim Kardashian και η Kylie Jenner.

Τι ακριβώς είναι όμως τα Russian lips;

Ο όρος περιγράφει έναν τύπο ενέσιμου πληρωτικού που χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα χείλη, με μια φυσική ουσία που ονομάζεται υαλουρονικό οξύ. Αυτό σημαίνει ότι είναι μία απόλυτα ασφαλής τεχνική, αλλά και με εξαιρετικά αποτελεσματικά. Επιπλέον, τα russian lips τείνουν να διαρκούν περισσότερο από άλλους τύπους πληρωτικών, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή.

Το πληρωτικό που χρησιμοποιείται είναι ένα τζελ λιγότερο παχύρρευστο, το οποίο έχει βάση το υαλουρονικό οξύ, καθιστά ευκολότερη την έγχυση και εγγυάται ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Αν αναζητάτε τον ιδανικόν τρόπο για να επιτύχετε γεμάτα χείλη, τότε τα Russian Lips είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη θεραπεία, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για να διασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Russian Lips vs Classic Lips – διαφορές

 

Εάν σκέφτεστε τη χρήση lip filler στα χείλη, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει και τον όρο “ρωσικά χείλη”. Ποια είναι όμως ακριβώς η διαφορά μεταξύ του κανονικού lip filler και των Russian Lips; Η τεχνική ξεκίνησε από τη Ρωσία και έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Το κλασικό σχήμα χειλιών δίνει μια καλή προβολή του χείλους από το πλάι και κάνει τα χείλη να δείχνουν ζουμερά και ενυδατωμένα. Δίνουν πραγματικά μια πιο γεμάτη όψη και ταιριάζουν σε συγκεκριμένους τύπους προσώπων. Για παράδειγμα, εάν το πλευρικό προφίλ είναι αρκετά δυνατό με αρκετά μεγάλη προβολή από τη μύτη και το πηγούνι σας, θα ήταν σωστό τα χείλη σας να έχουν ένα επίπεδο προβολής έτσι ώστε να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Η τεχνική Russian Lips δίνει περισσότερο ύψος στο πάνω χείλος, με αποτέλεσμα να δίνει την ψευδαίσθηση ότι μικραίνει η απόσταση από την μύτη. Επίσης, το κάτω χείλος φαίνεται να κατεβαίνει χαμηλότερα δίνοντας μια βαθύτερη καμπύλη σε σχήμα «v» προς το πηγούνι. Η βασική διαφορά με αυτήν την τεχνική είναι ότι τα χείλη είναι πιο επίπεδα από το προφίλ, και μοιάζουν με τις γνωστές Ρωσσικές κούκλες πορσελάνης. Η τεχνική αυτή είναι ιδανική για κάποιους τύπους προσώπου. Εάν για παράδειγμα έχετε μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά, το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι η υπερβολική προβολή των χειλιών που θα έδινε δυσανάλογο αποτέλεσμα.

Λειτουργεί πολύ καλά για άτομα που έχουν απόσταση απο το πάνω χείλος έως τη μύτη, ή πολύ λεπτό πάνω χείλος. Ο λόγος είναι ότι παρέχει το απαιτούμενο ύψος για την επίτευξη των ιδανικών αναλογιών του προσώπου. Η τεχνική Russian Lips λειτουργεί καλύτερα σε χείλη που δεν έχουν ήδη κάποιο υλικό πλήρωσης, για να μην εμποδίζεταιη απαιτούμενη ανύψωση. Τα αποτελέσματα σταθεροποιούνται περίπου μετά από δύο 2 εβδομάδες, ενώ και οι δύο τεχνικές έχουν περίπου την ίδια διάρκεια αποτελέσματος. Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αυξητική χειλιών, είναι σημαντικό να σταθμίσετε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της κάθε τεχνικής και ναα να αποφασίσετε τι είναι σωστό για εσάς.

Συχνές ερωτήσεις για την τεχνική Russian Lips – FAQs

Πως γίνεται η διαδικασία;

Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση μικροσκοπικών σταγονιδίων πληρωτικού, που εγχέονται κάθετα στο χείλος. Αυτή η τεχνική διευρύνει, ανασηκώνει και ανοίγει το σώμα των χειλιών χωρίς κανένα συμβιβασμό στην προβολή.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία Russian Lips;

Η τεχνική αυτή διαρκεί από 40 έως 50 λεπτά. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την ποσότητα του filler, καθώς και από την πυκνότητα του ιστού των χειλιών του ασθενούς. Η τεχνική απαιτεί ελαφρά περισσότερο χρόνο από την κλασσική αυξητική χειλιών με υαλουρονικό.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Η θεραπεία έχει την ίδια διάρκει με τα παραδοσιακά fillers χειλιών, γιατί στην ουσία δεν είναι το προϊόν που διαφέρει, αλλά η τεχνική.

Έτσι, ανάλογα με τον τύπο του πληρωτικού που χρησιμοποιείται, η θεραπεία θα διαρκέσει συνήθως από έξι έως δώδεκα μήνες. Ενδιάμεσα μπορεί να απαιτούνται θεραπείες συντήρησης.

Είναι μία επώδυνη τεχνική;

Όχι! Χρησιμοποιούνται λιγότερα σημεία εισόδου και μόνο ένα στο όριο, επομένως ο πόνος περιορίζεται πραγματικά στο ελάχιστο.

Για ποιόν είναι ιδανική τεχνική;

Ο καλύτερος καμβάς για να δουλέψουμε είναι αυτός που δεν έχει ξανα χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο Filler. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη κάποιο προϊόν στα χείλη, τότε αυτό θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν από το ραντεβού για τα Russian Lips.

Μπορώ να συμπληρώσω υλικό μετά από κάποιους μήνες η θα χρειαστεί να το αφαιρέσω και να ξανακάνω;

Όχι, δεν θα απαιτηθεί διάλυση εάν έχετε ήδη κάνει την τεχνική Russian Lips. Μπορείτε φυσικά να έχετε μια συμπληρωματική θεραπεία για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!