Russian Lips

Η τεχνική που ονομάζεται Russian Lips δίνει ένα ιδιαίτερο σχήμα και περισσότερο ύψος στο πάνω χείλος το οποίο ανασηκώνεται και δίνει την ψευδαίσθηση ότι μικραίνει η απόσταση έως την μύτη. Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες τεχνικές καθώς ο βασικός στόχος της είναι η ανόρθωση των χειλιών, παρά ο υπερβολικός όγκος. Έτσι μπορούμε να αποφύγουμε το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της “πάπιας”. Με την τεχνική αυτή τα χείλη σας αποκτούν ένα φυσικό σχήμα καρδιάς, κάνοντας τα ιδανικά για όσους επιθυμούν φυσικά αποτελέσματα.

Τι ακριβώς είναι όμως το Russian lips;

Ο όρος περιγράφει έναν τύπο ενέσιμου πληρωτικού που χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα χείλη, με υαλουρονικό οξύ. Αυτό σημαίνει ότι είναι μία απόλυτα ασφαλής τεχνική, αλλά και με εξαιρετικά αποτελεσματικά. Το πληρωτικό που χρησιμοποιείται είναι ένα τζελ λιγότερο παχύρρευστο, το οποίο έχει βάση το υαλουρονικό οξύ, καθιστά ευκολότερη την έγχυση και μας δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη θεραπεία Russian Lips, επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της κλινικής μας, ώστε να διασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι διαφορές των Russian Lips με το κλασσικό υαλουρονικό στα χείλη

Εάν σκέφτεστε τη χρήση lip filler, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει και τον όρο “Russian Lilps”. Ποια είναι όμως ακριβώς η διαφορά μεταξύ του κανονικού lip filler και των Russian Lips; Η τεχνική ξεκίνησε από τη Ρωσία και έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Το κλασικό σχήμα χειλιών δίνει μια καλή προβολή του χείλους από το πλάι και κάνει τα χείλη να δείχνουν ζουμερά και ενυδατωμένα. Δίνουν μια πιο γεμάτη όψη και ταιριάζουν σε συγκεκριμένους τύπους προσώπων. Για παράδειγμα, εάν το πλευρικό προφίλ είναι αρκετά δυνατό με αρκετά μεγάλη προβολή από τη μύτη και το πηγούνι σας, θα ήταν σωστό τα χείλη σας να έχουν ένα πιο επίπεδο σχήμα ώστε να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Η τεχνική Russian Lips δίνει περισσότερο ύψος στο πάνω χείλος, με αποτέλεσμα να δίνει την ψευδαίσθηση ότι μικραίνει η απόσταση από την μύτη. Επίσης, το κάτω χείλος φαίνεται να κατεβαίνει χαμηλότερα δίνοντας μια βαθύτερη καμπύλη σε σχήμα V προς το πηγούνι.

Η βασική διαφορά της τεχνικής Russian Lips είναι ότι τα χείλη είναι πιο επίπεδα από το προφίλ, και μοιάζουν με τις γνωστές Ρωσσικές κούκλες πορσελάνης. Η τεχνική αυτή είναι ιδανική για κάποιους τύπους προσώπου, όπως με μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι η υπερβολική προβολή των χειλιών που θα έδινε ένα δυσανάλογο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ταιριάζει σε άτομα που έχουν μεγάλη απόσταση απο το πάνω χείλος έως τη μύτη, ή πολύ λεπτό πάνω χείλος. Ο λόγος είναι ότι παρέχει το απαιτούμενο ύψος για την επίτευξη των ιδανικών αναλογιών του προσώπου. Η τεχνική Russian Lips λειτουργεί καλύτερα σε χείλη που δεν έχουν ήδη κάποιο υλικό πλήρωσης, για να μην εμποδίζεται η απαιτούμενη ανύψωση. Τα αποτελέσματα σταθεροποιούνται περίπου μετά από δύο 2 εβδομάδες, ενώ και οι δύο τεχνικές έχουν περίπου την ίδια διάρκεια όσον αφορά το αποτέλεσμα. Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αυξητική χειλιών, είναι σημαντικό να σταθμίσετε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της κάθε τεχνικής και ναα να αποφασίσετε τι είναι σωστό για εσάς.

Συχνές ερωτήσεις για την τεχνική Russian Lips – FAQs

Πως γίνεται η διαδικασία των Russian Lips;

Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση πληρωτικού, που εγχέεται κάθετα στο χείλος. Αυτή η τεχνική διευρύνει, ανασηκώνει και ανοίγει το σώμα των χειλιών χωρίς μεγάλη προβολή του χείλους από το προφίλ.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία Russian Lips;

Η τεχνική αυτή διαρκεί από 40 έως 50 λεπτά. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την ποσότητα του filler, καθώς και από την πυκνότητα του ιστού των χειλιών του ασθενούς. Η τεχνική απαιτεί ελαφρά περισσότερο χρόνο από την κλασσική αυξητική χειλιών με υαλουρονικό.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα των Russin Lips;

Η θεραπεία έχει την ίδια διάρκεια με τα παραδοσιακά fillers χειλιών, γιατί στην ουσία δεν είναι το προϊόν που διαφέρει, αλλά η τεχνική.

Έτσι, ανάλογα με τον τύπο του πληρωτικού που χρησιμοποιείται, η θεραπεία θα διαρκέσει συνήθως από έξι έως δώδεκα μήνες.

Είναι επώδυνη τεχνική;

Όχι! Χρησιμοποιούνται λιγότερα σημεία εισόδου και μόνο ένα στο όριο, επομένως ο πόνος περιορίζεται  στο ελάχιστο.

Μπορώ να συμπληρώσω υλικό μετά από κάποιους μήνες;

Όχι, δεν θα απαιτηθεί διάλυση εάν έχετε ήδη κάνει την τεχνική Russian Lips. Μπορείτε φυσικά να έχετε μια συμπληρωματική θεραπεία για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!