Γνωρίστε τον Πλαστικό Χειρουργό και Αισθητικό Τσακώνη Γεώργιο

Ο Δρ Τσακώνης είναι ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην Ευρώπη, τη Νότια Αφρική και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην γενική και πλαστική χειρουργική σε μερικά από τα πλέον αξιόπιστα νοσοκομεία του κόσμου.

Η εκπαίδευση του στην επανορθωτική χειρουργική ολοκληρώθηκε τόσο στο Γιοχάνεσμπουργ της Ν. Αφρικής, όσο και στην Βοστώνη των ΗΠΑ, σε εξειδικευμένες μονάδες πλαστικής χειρουργικής.

Το 2002, ο Δρ Τσακώνης πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού συμβουλίου στην Αθήνα, και πιστοποιήθηκε σαν Πλαστικός, Αισθητικός και χειρούργος Επανορθωτικής Ιατρικής και από την ελληνική επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής.

Ο Δρ Τσακώνης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικής Χειρουργικής και της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας.

Οι τομείς ειδικού ενδιαφέροντος του περιλαμβάνουν, γλυπτική προσώπου & εφαρμογή botox, αισθητική χειρουργική, χειρουργική μαστού, γλυπτική lipo, λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστική.

Αξίζει να σημειωθεί η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής, καθώς και ο τεράστιος όγκος χειρουργείων δικών του περιστατικών στο Γιοχανεσμπουργκ της νοτίου Αφρικής.

Σε καθημερινή βάση (6 ημέρες της εβδομαδας) χειρουργούσε τουλαχιστον 10-15 περιστατικά πλαστικής χειρουργικής.

Τσακώνης Γεώργιος M.D.

Αισθητικές Επεμβάσεις

Lifting, Ωτοπλαστική, Ρινοπλαστική, Βλεφαροπλαστική,  Αυξητική Στήθους, Ανόρθωση Στήθους, Μειωτική Στήθους, Γυναικομαστία, Λιπογλυπτική

Επανορθωτικές Επεμβάσεις

Αντιμετώπιση παλαιών υπερτροφικών ουλών, Αποκατάσταση Εγκαυμάτων, Αφαίρεση Σπίλων/Ελιές, Διόρθωση Ουλών Ακμής, Αντιμετώπιση ψωρίασης

Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Βotox, Υαλουρονικό Οξύ, Βλαστοκύτταρα, Νήματα, Ανόρθωση Μετώπου/Φρυδιών, Αυξητική Χειλιών,  Laser αποτρίχωση,   “Διαμαντένια” δερμοαπόξεση,  Λιπόλυση Aqualux

Τεχνολογία Laser

Αποτρίχωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ, Πανάδες/Μελάσματα, Ευρυαγγείες, Laser Προσώπου

Γιατί να επιλέξετε εμάς ;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τον γιατρό και την κλινική μας………

  • Η ηθική
  • H ανθρώπινη επαφή με τους ασθενείς
  • Η 20 χρονη εμπειρία στο χειρουργείο
  • Η βαθιά γνώση της ειδικότητάς

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!