Ανόρθωση Μετώπου

Η ανόρθωση μετώπου και φρυδιών, είναι η καλύτερη μέθοδος για να αναδείξουμε το πρόσωπο και να αποκτήσουμε μια νεανική εμφάνιση. Οι ρυτίδες που σχηματίζονται λόγω ηλικίας στο μέτωπο μας μπορεί να γίνουν αρκετά έντονες και να μας προσθέτουν χρόνια. Η επέμβαση της ανόρθωσης μετώπου είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες που έχουν περάσει τα 40 έτη. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται και σε μικρότερης ηλικίας άτομα τα οποία έχουν έντονες αυλακώσεις λόγω των μυϊκών συσπάσεων που κουράζουν το δέρμα.

Ανόρθωση μετώπου – Σκοπός

Η ανόρθωση μετώπου και η ανόρθωση φρυδιών, μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου και αυτές που παρουσιάζονται πάνω από τη μύτη. Επιπλέον μπορεί να βελτιώσει τις γραμμές συνοφρύωσης, δηλαδή τις κάθετες ρυτίδες οι οποίες εμφανίζονται ανάμεσα στα φρύδια. Η τεχνική αυτή βοηθά στην επανατοποθέτηση του μετώπου και παράλληλα ανασηκώνει τα φρύδια σε μια φυσική θέση.

Σχετικά με την επέμβαση

Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά και δεν απαιτείται η παραμονή σας στο νοσοκομείο. Η ανόρθωση μετώπου γίνεται κατά κύριο λόγο με μέθη και τοπική αναισθησία.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει με ένα συνδυασμό από εξελιγμένες τεχνικές συγκόλλησης που στερεώνουν τους ιστούς στα οστά. Ανάλογα την περίσταση και εάν κριθεί απαραίτητο, μπορούμε να επέμβουμε στο μυ που δημιουργεί τις ρυτίδες στο μεσόφρυο και να γίνει ανασήκωση των φρυδιών. Έτσι διορθώνουμε το πρόβλημα και αποκτάτε την εικόνα που πάντα θέλατε. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Τσακώνης είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επέμβαση ανόρθωσης μετώπου.

Χαρ. Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!