Ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx – Τι είναι;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx ή αλλιώς υδρολιπόλυση είναι μία ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική διάλυση του λίπους. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση. Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος. Στην διαδικασία, χρησιμοποιούμε ένα οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας για την καύση λίπους, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

Το υλικό αυτό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια, χρησιμοποιώντας εύκαμπτες και λεπτές βελόνες. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, ενώ μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο απλά με τη χρήση μιας ειδικής κρέμας τοπικής αναισθησίας.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx δεν είναι είδος μεσοθεραπείας όπως πολλοί πιστεύουν λανθασμένα. Η ενέσιμη λιποδιάλυση τοποθετείτε σε πολύ βαθύτερα στρώματα από την μεσοθεραπεία, απευθείας στον λιπώδη ιστό. Επιπλέον, τα σημεία εισόδου του σκευάσματος είναι πολύ λιγότερα από την μεσοθεραπεία.

Οι ενέσεις Aqualyx περιέχουν ένα ειδικό διάλυμα αργής απελευθέρωσης, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των δεσοξυχολικών οξέων. Η δραστική αυτή ουσία, προκαλεί αστάθεια στο κυτταρικό φράγμα και ρήξη, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση κάποιων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι αποθηκευμένα στα λιποκύτταρα. Το επακόλουθο είναι ότι λόγω της άμυνας του σώματος τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Επιπλέον όλα τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μετατρέπονται σε ενέργεια.

Χαριλάου Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Χαρ. Τρικούπη 139, Νέα Ερυθραία 14671

Περιοχές που εφαρμόζεται η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx

Αρκετές φορές η διατροφή και η σωματική άσκηση δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το τοπικό λίπος. Η ενέσεις λιποδιάλυσης Aqualyx δρουν τοπικά κολλώντας στα λιποκύτταρα, απελευθερώνονται οξέα και το λίπος εξαφανίζεται. Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Αναλυτικότερα μπορεί να διαλύσει το τοπικό λίπος σε:

  • Διπλοσάγονο & Προγούλι
  • Γλουτούς & Εσωτερικά των μηρών
  • Γοφούς & Γόνατα
  • Μέση & Κοιλιά
  • Χέρια
  • Λιπομαστία & Ψευδο-γυναικομαστία

Μετά την ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx

Μετά από την ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx εμφανίζεται συχνά μια ερυθρότητα και ένα ελαφρό οίδημα, τα οποία όμως είναι απολύτως φυσιολογικά. Υποχωρούν μετά από μερικές ημέρες από μόνα τους, ή με τη χρήση κάποιας αντιφλεγμονώδους αγωγής. Η περιοχή για κάποιες ημέρες πρέπει να προστατευτεί για να αποφύγουμε ανεπιθύμητες μολύνσεις. Επίσης, για ένα 12ωρο καλό θα ήταν να αποφύγετε την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται άμεσα από το σημείο εφαρμογής και από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται από 2 έως 4 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται κάθε περίπου 20 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία, φυσικά αφού υποχωρήσει το οίδημα και η ερυθρότητα στο σημείο. Κατά το τέλος της θεραπείας, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Για την διατήρηση του αποτελέσματος και ανάμεσα στις συνεδρίες, συνδυάστε με άσκηση, σωστή διατροφή και πίνετε πολύ νερό.

Aqualyx – Συχνές ερωτήσεις

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης Aqualyx είναι μια επαναστατική μέθοδος χωρίς νυστέρι, για την απομάκρυνση του τοπικού πάχους. Σε αυτό το σημείο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις συχνότερες ερωτήσεις σας.

Πως γίνεται η θεραπεία;

Η διαδικασία ξεκινά με την διάλυση του σκευάσματος Aqualyx έτσι ώστε να μην δημιουργήσει ιζήματα. Κατόπιν, χρησιμοποιώντας ειδικό αντισηπτικό καθαρίζουμε την περιοχή στην οποία θα γίνει η εφαρμογή. Με τη χρήση μίας εύκαμπτης ειδικής βελόνας τοποθετούμε το μείγμα στον λιπώδη ιστό με την μέθοδο της βεντάλιας. Χρειάζονται συνήθως περίπου 2-6 σημεία εισόδου, κάτι το οποίο εξαρτάται από το σημείο που γίνεται η εφαρμογή. Στο τέλος της θεραπείας, χρησιμοποιώντας ειδικό αντισηπτικό καθαρίζουμε την περιοχή. Στη συνέχεια καλύπτουμε τα σημεία που έγινε η έγχυση του σκευάσματος με γάζα, ώστε να αποφύγουμε τυχόν μολύνσεις.

Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Aqualyx;

Η μέθοδος αυτή έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι άλλων θεραπειών καταπολέμησης του τοπικού λίπους. Είναι απόλυτα αποτελεσματική, ανώδυνη και ασφαλής και το σημαντικότερο, δεν απαιτείται νυστέρι.

Είναι το Aqualyx ένα εγκεκριμένο προϊόν;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx χρησιμοποιεί ένα διεθνώς πιστοποιημένο προιόν, για την αποτελεσματική μείωση τοπικού λίπους. Έως τώρα δεν έχουν αναφερθεί κάποιες σημαντικές παρενέργειες, αφού είναι μια ουσία που παράγει και ο ίδιος μας ο οργανισμός.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για ενήλικους άνδρες και γυναίκες. Γενικότερα για άτομα τα οποία δεν μπορούν να απαλαγούν από το τοπικό πάχος μέσω της διατροφής και της άσκησης. Επιπλέον απευθύνεται και σε άτομα τα οποία για διάφορους λόγους δεν μπορούν να ακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής. Όμως επίσης θέλουν να απαλλαγούν από το προγούλι, ψωμάκια, σωσίβιο γύρω από την κοιλιά κτλ.

Ποια είναι η μέγιστη δοσολογία;

Βάση των αποτελεσμάτων πολυετών ερευνών, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε πάνω από τέσσερα φιαλίδια ανά συνεδρία.

Τι πρέπει να περιμένω μετά την θεραπεία;

Στην περιοχή που έγινε η θεραπεία θα υπάρχει μια συνολική ερυθρότητα. Πιθανότατα να εμφανιστούν εκχυμώσεις στα σημεία από τα οποία εγχύθηκε το σκεύασμα. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται ελαφρύς πόνος ή αίσθημα βάρους σαν πιάσιμο.

Τι να προσέχω μετά τη συνεδρία;

Μετά την συνεδρία μπορείτε να γυρίσετε στις καθημερινές σας εργασίες. Προστατεύστε την περιοχή από πιθανές μολύνσεις. Φοράτε καθαρά και όχι πολύ στενά ρούχα, και αποφύγετε κοντά σορτσάκια και φορέματα αν η θεραπεία έγινε σε γλουτούς, μηρους κτλ. Για περίπου ένα δωδεκάωρο αποφύγετε πηγές θερμότητας, σάουνα σολάριουμ κτλ, καθώς και εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Πότε μπορώ να επαναλάβω την θεραπεία;

Αυτό είναι σχετικό και ανάλογο με το χρόνο αποθεραπείας του κάθε οργανισμού. Ένα ιδανικό χρονικό διάστημα είναι περίπου οι τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών διαφέρουν σε κάθε άνθρωπο, διότι μιλάμε για διαφορετικό πρόβλημα και διαφορετικό οργανισμό. Ενδεικτικά για ένα πρόβλημα μετρίου μεγέθους χρειάζονται κατά μέσο όρο 3 με 4 συνεδρίες.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου 3 εβδομάδες. Φυσικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας τα αποτελέσματα ενισχύονται σημαντικά.

Ποιες περιοχές του σώματος αφορά;

Η θεραπεία μπορεί να εκτελεστεί σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος. Ενδεικτικά, είναι ιδανικό για τα περιττά ψωμάκια, γλουτούς, κοιλιά και σωσίβιο, γόνατα, προγούλι και διπλοσάγονο, βραχίονες ακόμα και ανδρική ψευδογυναικομαστία.

Θα νιώσω πόνο κατά την θεραπεία;

Η ενέσιμη θεραπεία Aqualyx είναι σχεδόν ανώδυνη μιας και ο λιπώδης ιστός στον οποίο γίνεται η έγχυση του σκευάσματος παρουσιάζει ελάχιστη αισθητικότητα. Επιπλέον προσθέτουμε και τοπικό αναισθητικό ώστε να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ενόχληση κατά τη θεραπεία.

Είναι μια ασφαλής μέθοδος;

Το Aqualyx είναι μια πραγματικά ασφαλής μέθοδος, αρκεί να γίνεται η εφαρμογή του από έναν εξειδικευμένο και πιστοποιημένο ιατρό. Δεν χρειάζεται να έχετε κανένα λόγω ανησυχίας λοιπόν. Αν το άτομο που κάνει την εφαρμογή δεν έχει εμπειρία και κάνει την έγχυση επιφανειακά και όχι στον λιπώδη ιστό, τότε θα υπάρξει έντονο οίδημα και πόνος στην γύρω περιοχή.

Έχει κάποιες αντενδείξεις;

Το Aqualyx αντενδείκνυται κατά την διάρκεια θηλασμού και εγκυμοσύνης.

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Τσακώνης

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Γιώργος Τσακώνης σπούδασε στην ιατρική σχολή του εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην πλαστική χειρουργική σε νοσοκομεία της Ελλάδος του Γιοχάνεσμπουργκ και της Αμερικής . Εργάζεται στην Αθήνα και συνεργάζεται με γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η κλινική μας βρίσκεται στο Περιστέρι, σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον, διαμορφωμένο με σεβασμό σε εσάς και την άνετη παραμονή σας.

Όλες οι θεραπείες γίνονται στα πλέον σύγχρονα εργαστήρια, ενώ το χειρουργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την διάρκεια των επεμβάσεων, αλλά και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Νιώθουμε υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών πλαστικής χειρουργικής που προσφέρουμε και ελπίζουμε να καλύψουμε απόλυτα όλες τις αισθητικές σας ανάγκες. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την κλινική μας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και τυχόν απορίες.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!