Laser προσώπου

Laser προσώπου

To Laser προσώπου χαρίζει στο δέρμα σας τη χαμένη του σφριγηλότητα. Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα του προσώπου χαλαρώνει, εμφανίζονται ρυτίδες και σε αρκετές περιπτώσεις αλλοιώνεται το χρώμα του. Θεωρείται μία από τις αποτελεσματικότερες μη επεμβατικές λύσεις η οποία βοηθά στην θεραπεία δερματικών προβλημάτων. Μερικά από αυτά είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος, των ρυτίδων, του χρωματικού τόνου, της ακμής, αλλά και της παραγωγής κολλαγόνου.

 

 

Λέιζερ προσώπου – Τι κάνει;

Με το λέιζερ προσώπου μπορούμε να προκαλέσουμε ανάπλαση του δέρματος και να απαλλαγούμε από τα νεκρά ή γερασμένα κύτταρα αντικαθιστώντας τα με νέα. Επίσης με την θεραπεία αυτή αυξάνουμε την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Μπορούμε να εξαφανίσουμε τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και τις λεπτές ρυτίδες, καθώς και να βελτιώσουμε τους διευρυμένους πόρους, τα σημάδια και τις ουλές. Μετά τις συνεδρίες το δέρμα δείχνει φωτεινό και νεανικό και το πρόσωπο ανανεωμένο. Το  laser προσώπου μπορεί άνετα να συνδυαστεί με μια πληθώρα θεραπειών, έτσι ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι συνεδρίες που θα χρειαστείτε καθορίζονται από τον Δρ. Τσακώνη, μετά την απαραίτητη δερματοσκόπηση. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίες κυμαίνεται από 10 έως 20 λεπτά και η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη. Μετά θεραπεία, το δέρμα ίσως να παρουσιάσει μια ελαφρά ερυθρότητα που υποχωρεί μετά από λίγες ώρες. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Τσακώνης είναι στην διάθεση σας για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με το laser προσώπου.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...