Ανόρθωση Μηρών – Γλουτών

Ανόρθωση Μηρών Γλουτών

Ανόρθωση μηρών από τον πλαστικό χειρουργό Γεώργιο Τσακώνη. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, τα γόνατα, οι μηροί και οι γάμπες να παραμορφώνονται εξαιτίας του τοπικού λίπους. Σε αυτό μπορεί να συμβάλει η έλλειψη σωματικής άσκησης, κάποιες ορμονικές διαταραχές και υπερβολικές και συχνές δίαιτες. Ένας ακόμα βασικό πρόβλημα είναι και η υπερβολική χαλάρωση του δέρματος που μπορεί να προκύψει στους μηρούς τα γόνατα και τις γάμπες, από την πολύ απότομη απώλεια βάρους.

Μέθοδοι για ανόρθωση μηρών & γλουτών

Η ανόρθωση μηρών και γλουτών μπορεί να επιτευχθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

  • προσθήκη ενθεμάτων σιλικόνης.
  • προσθετική λίπους από κάποια άλλη περιοχή τους σώματος σας.
  • έγχυση υαλουρονικού οξέος στην προβληματική περιοχή με την τεχνική MACROLANE, η οποία μας δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Κάθε μία από τις προηγούμενες τεχνικές, σίγουρα έχει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της. Το ιδανικό είναι να συζητήσετε με τον πλαστικό χειρουργό σας, ώστε να εξεταστεί η περίπτωση και να επιλεχθεί η κατάλληλη για εσάς τεχνική.

Ανόρθωση μηρών – Αποτελέσματα

Με την ανόρθωση μηρών στην εσωτερική τους επιφάνεια,  μπορούμε να διορθώσουμε οποιαδήποτε χαλάρωση δέρματος. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, κάνουμε όλες τις τομές στις φυσικές πτυχές του δέρματος ώστε να μην είναι ορατές. Μερικές από αυτές είναι γλουτιαία πτυχή στην περίπτωση ανόρθωσης γλουτών και η μηροβουβωνική πτυχή για την ανόρθωση μηρών.

Όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται μετά από μέθη ή γενική αναισθησία. Η παραμονή σας στην κλινική δεν είναι απαραίτητη, παρόλα αυτά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για περίπου 10 μέρες, ώστε να γίνει απορρόφηση των ραμμάτων.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...