Διαδικτυακό ραντεβού και αξιολόγηση

Παρόλο που πάντα προτιμούμε να βλέπουμε τους ασθενείς μας προσωπικά πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία, κατανοούμε όλοι ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως δεν είναι για την ώρα εφικτό. Για τον λόγο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε εσάς online ραντεβού και αξιολόγηση της περίπτωσής σας, σχετικά με την θεραπεία που σας απασχολεί. Οι online διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται μέσω messenger ή Viber εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, η διαδικασία του Virtual Consultation είναι ιδανική για ενδιαφερόμενους οι οποίοι ζούν εκτός Αθηνών, ή ακομά και στο εξωτερικό. Για τους ασθενείς αυτούς, μια εικονική διαβούλευση είναι σίγουρα μια ιδανική επιλογή, κατά την οποία θα γνωρίσουν τον Δρ. Τσακώνη και επιπλέον θα αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πριν από τη δέσμευση να ταξιδέψουν στο μέλλον για την επέμβαση.
Η διαδικασία είνα απλή και περιλαμβάνει τρία βήματα.

 

 

1) Αποστολή φωτογραφιών & Σύντομη περιγραφή της θεραπείας ή επέμβασης που σας ενδιαφέρει

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα απευθείας απο το εικονίδιο του Messenger στο κάτω δεξιά μέρος του Website μας, ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας το Link –> Georgios Tsakonis Facebook Οι φωτογραφίες θα πρέπει να δείχνουν καθαρά την περιοχή για την οποία χρειάζεστε την αξιολόγηση και τις συμβουλές του πλαστικού χειρουργού Γ. Τσακώνη. Επιπλέον, ιδανικό θα ήταν να μας στείλετε μαζί με τις φωτογραφίες ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο θα μας περιγράφετε την επέμβαση που σας ενδιαφέρει και τις προσδοκίες σας. Τέλος, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

2) Online ραντεβού

Αφού στείλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε ένα online ραντεβού μέσω Messenger ή Viber, με τον κύριο Τσακώνη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του Viber ή του Messenger για τη διαβούλευση, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε! Σας συνιστούμε να τοποθετήσετε τον υπολογιστή,το Tablet ή το κινητό σας σε ένα άνετο, ιδιωτικό, καλά φωτισμένο δωμάτιο. Θέλουμε να αισθάνεστε άνετα μιλώντας για τη διαδικασία. Μόλις είστε έτοιμοι, εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα! Κατά την διάρκεια του Virtual Consultation, ακολουθούμε τα ίδια βήματα, όπως και με ένα ραντεβού στο ιατρείο μας.

Η διάρκεια του ραντεβού εξαρτάται από την κάθε περίσταση, αλλά κυμαίνεται συνήθως στα 10-20 λεπτά. Στον χρόνο αυτό, ο γιατρός θα εξετάσει την περίπτωσή σας, θα προτείνει λύσεις, θα σας ενημερώσει για την επέμβαση, ενώ εσείς μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να εκφράσετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τη θεραπεία που σας απασχολεί. Επιπλέον, κατά την διάρκεια του online ραντεβού, ο πλαστικός χειρουργός θα αξιολογήσει εάν ο πιθανός ασθενής είναι κατάλληλος υποψήφιος για την επέμβαση που επιθυμεί. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι υγείας για τους οποίους κάποιος δεν πρέπει να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική. Πραγματοποιώντας λοιπόν μια online διαβούλευση, ο γιατρός θα εκτιμήσει την καταλληλότητα ενός ατόμου και αν μπορεί να προχωρήσει σε επέμβαση αισθητικής χειρουργικής.

3) Επικοινωνία από την γραμματεία της κλινικής

Μετά την συζήτηση με τον πλαστικό χειρουργό, ένα μέλος του προσωπικού μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να συζητήσετε σχετικά με:

  • Πιθανές ημερομηνίες χειρουργικής επέμβασης
  • Κόστος
  • Προ-χειρουργική φροντίδα
  • Μετεγχειρητική πορεία
  • Ραντεβού για Follow up
  • Επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία

 

Σχέση εμπιστοσύνης

Αυτή η ειδική υπηρεσία μας επιτρέπει να παρέχουμε την ίδια προσωπική φροντίδα που προσφέρουμε στο ιατρείο μας, για περιστάσεις κατά τις οποίες δεν μπορούμε να εξετάσουμε τον ασθενή από κοντά. Είτε αναζητάτε μια δεύτερη γνώμη, έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες, επιθυμείτε να διορθώσετε μια προηγούμενη χειρουργική επέμβαση ή ενδιαφέρεστε για μια νέα, είμαστε εδώ για σας! Το ιατρικό απόρρητο είναι εγγυημένο, οπότε μπορούμε να κάνουμε μια προκαταρκτική online εξέταση εάν φυσικά αισθάνεστε άνετα και εσείς.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τις αποφάσεις σας, σχετικά με την επέμβαση που σας απασχολεί. Όταν έρχεστε στο ιατρείο μας, θέλουμε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας! Θα κάνουμε λοιπόν ότι μπορούμε για να σας δώσουμε αυτή την αίσθηση άνεσης και εμπιστοσύνης – ακόμα και όταν είστε μακριά.

Γνωρίστε τον Πλαστικό Χειρουργό και Αισθητικό Τσακώνη Γεώργιο – Βιογραφικό

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!