Ultherapy: Face lifting χωρίς χειρουργείο

Η θεραπεία Ultherapy είναι μια πρωτοποριακή εγκεκριμένη μέθοδος, η οποία είναι ιδανική για αναίμακτη ανόρθωση λαιμού, φρυδιών και του περιγράμματος του προσώπου. Με μία και μόνο συνεδρία! Η νέα αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί υπερήχους για την τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και με πολύ μικρό χρόνο ανάρρωσης. Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη και γίνεται με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Η θεραπεία έχει πάρει έγκριση από τον FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, ως η μοναδική μη επεμβατική μέθοδος λίφτινγκ για το πρόσωπο, το λαιμό, αλλά και τη μείωση των ρυτίδων στο ντεκολτέ. Έχει πιο συγκεκριμένα εγκριση ως μη επεμβατικό λίφτινγκ φρυδιών, για ανόρθωση στο περίγραμμα του προσώπου και στο σαγόνι. Η μέθοδος αυτή προσφέρει σύσφιξη και ανόρθωση στην περιοχή που επιλέγουμε και μας χαρίζει μια νεανική εμφάνιση. Κατά την θεραπεία δεν γίνεται καμία απολύτως τομή και ράμματα. Ο χρόνος της αποθεραπείας είναι στην κυριολεξία μηδενικός και μπορείτε αμέσως μετά να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

 

Καταπληκτικό αποτέλεσμα:

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το 95% θα συνέχιζε να κάνει την θεραπεία και στο μέλλον αν το χρειάζονταν, ενώ περίπου το 90% των γυναικών και ανδρών που υποβλήθηκαν σε αυτή τη θεραπεία, θα την πρότειναν σίγουρα στους φίλους τους. Επιπλέον, τα άτομα που υποβλήθηκαν σε Ultherapy σε όλη την επιφάνεια του προσώπου είδαν ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στις παρειές, γύρω από το στόμα και στο περίγραμμα, ένα γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η μέθοδος μπορεί να βελτιώσει όλη την επιφάνεια στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά την θεραπεία, όμως το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά την πάροδο 2 περίπου μηνών, ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχει γίνει η αύξηση του κολλαγόνου. Η θεραπεία πιο συγκεκριμένα είναι κατάλληλη εάν θέλετε:

• Ανόρθωση στα φρύδια
• Σύσφιξη στο λαιμό
• Διόρθωση στο περίγραμμα του προσώπου
• Να μειώσετε τις ρυτίδες στο ντεκολτέ
• Μηδενικό χρόνο ανάρρωσης
• Απόλυτα φυσικά αποτελέσματα
• Λίφτινγκ προσώπου χωρίς τομές και ράμματα

 

Η διαδικασία της Θεραπείας


Αφού καθοριστεί η περιοχή που θα γίνει η θεραπεία ο πλαστικός χειρουργός απλώνει στα σημεία ένα ειδικό τζελ για να γίνει σωστή εφαρμογή της κεφαλής των υπερήχων. Με το σύστημα που διαθέτει η συσκευή δείχνει στον γιατρό το βάθος στο οποίο φτάνουν οι υπέρηχοι. Έτσι μπορεί να στοχεύσει με ακρίβεια στα επίπεδα που θα κρίνει απαραίτητο, ώστε να επιτύχει ένα 3D φυσικό αποτέλεσμα. Αντίθετα με προηγούμενες τεχνολογίες όπως το λέιζερ και οι ραδιοσυχνότητες, η υπέρηχοι της συσκευής Ultherapy διαπερνούν την επιδερμίδα και μεταφέρονται ακριβώς στο βάθος που πραγματικά χρειάζεται. Έτσι η ενέργεια αυτή ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, της σημαντικότερης πρωτεΐνης για ανάπλαση του δέρματος. Με το Ultherapy λοιπόν επιτυγχάνουμε σύσφιξη του δέρματος στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα των μυικών στιβάδων, εκείνων ακριβός που ο πλαστικός τεντώνει κατά την διαδικασία ενός παραδοσιακού λίφτινγκ. Φυσικά, το ”τέντωμα” αυτό γίνεται πλέον χωρίς καμία τομή.

 

Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία και η διάρκεια της εξαρτώνται άμεσα από την περιοχή εφαρμογής. Συνήθως όμως δεν ξεπερνά τα 60 – 90 λεπτά για το λαιμό και το πρόσωπο και 30 περίπου λεπτά για το ντεκολτέ.

Ασφάλεια

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής αφού η χρήση των υπερήχων γίνονται για πάνω από μισό αιώνα στην ιατρική. Επίσης το Ultherapy έχει αποδειχτεί μια απόλυτα ασφαλής τεχνική σε όλες τις κλινικές μελέτες που ενώ μέχρι σήμερα έχουν γίνει σχεδόν ένα εκατομμύριο θεραπείες παγκοσμίως.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!