Στις μέρες μας, η ρινοπλαστική θεωρείται μία από τις συχνότερες πλαστικές επεμβάσεις, ενώ την ίδια στιγμή και από τις περισσότερο παρεξηγημένες. Όπως είναι φυσικό, η έγκυρη και εξειδικευμένη ενημέρωση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα συνειδητοποιήσετε αν πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε σε ρινοπλαστική και για το τι πρέπει να περιμένετε από το αποτέλεσμα. Η επιλογή ενός έμπειρου και εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού είναι όπως καταλαβαίνετε καθοριστική. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα 5 βασικότερα σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα πριν προβείτε σε πλαστική μύτης.

Σχήμα και λειτουργία της μύτης

Εκτός από την εμφάνιση, αρκετές είναι και οι φορές που χρειάζεται κάποιος να προχωρήσει σε ρινοπλαστική για λειτουργικούς λόγους. Ένας πολύ συχνός από αυτούς είναι το στραβό διάφραγμα. Φυσικά στις περισσότερες περιπτώσεις η πλαστική μύτης γίνεται για να διορθωθεί το μέγεθος ή το σχήμα της μύτης. Η μείωση της μύτης, η διόρθωση στο σχήμα, το ίσιωμα σε περίπτωση που είναι στραβή και πιθανότατα η διόρθωση κύρτωσης είναι οι δημοφιλέστεροι λόγοι ρινοπλαστικής. Ταυτόχρονα, η πλαστική στη μύτη μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στην δυσκολία αναπνοής ή να διορθώσουμε έντονα σημάδια από κάποιο ατύχημα του παρελθόντος.

Οι απαιτήσεις στην ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι μια αρκετά πολύπλοκη πλαστική επέμβαση και απαιτεί έναν επιδέξιο και πολύ έμπειρο χειρουργό. Εξαιτίας της ιδιαίτερης ανατομίας της μύτης, ο πλαστικός πρέπει να είναι ικανός να δώσει το κατάλληλο σχήμα. Μόνο με αυτό το τρόπο θα μπορέσει να πετύχει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η αναζήτηση του κατάλληλου πλαστικού πρέπει να βασίζεται στα χρόνια εμπειρίας του πάνω στη ρινοπλαστική και την εξειδίκευσή του. Η ιδανική επιλογή θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο επιπλοκών κατά την επέμβαση και το ρίσκο για ένα κακό αποτέλεσμα.

Εξατομικευμένη ρινοπλαστική

Οι τρόποι που μπορεί να γίνει η ρινοπλαστική ποικίλουν. Ο πλαστικός χειρουργός θα εξετάσει όλες τις ανάγκες σας και θαπροτείνει την καλύτερη μέθοδο για την περίπτωσή σας. Επιβάλετε να μιλήσετε μαζί του για τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και αυτός από την πλευρά του να προτείνει το αποτέλεσμα που θα ταιριάζει άψογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Επίσης μπορεί να σας δείξει φωτογραφίες από προηγούμενες επεμβάσεις ασθενών του για να σας διευκολύνει στην επιλογή.

Κατάσταση υγείας

Πριν την πλαστική μύτης ο πλαστικος χειρουργος θα αναλύσει την κατάσταση της υγείας σας, αλλά και το ιατρικό σας ιστορικό. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία, επειδή η υγεία σας είναι σημαντική για την επιτυχημένη έκβαση της επέμβασης. Υπάρχουν κάποιες παθήσεις η οποίες υπάρχει περίπτωση να αυξήσουν την πιθανότητα επιπλοκών κατά την ρινοπλαστική. Έτσι λοιπόν αν ο γιατρός σας το κρίνει απαραίτητο θα σας αποτρέψει από το να κάνετε το χειρουργείο ή θα σας προτείνει να το αναβάλλεται.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!