Ρυτιδεκτομη Facelift

Η ρυτιδεκτομή ή αλλιώς facelift απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα σημάδια του γήρατος στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα του χρόνου είναι δυστυχώς εμφανή σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. το δέρμα σιγά σιγά χάνει την ελαστικότητά του, λεπταίνει, χαλαρώνει και στη συνέχεια εμφανίζει πτώση λόγω της βαρύτητας. Στην πραγματικότητα με τον όρο facelift εννοούμε ένα σύνολο διαφορετικών επεμβάσεων οι οποίες διορθώνουν προβληματικά σημεία του προσώπου, όπως:

 

  • χαλάρωση στο λαιμό
  • πτώση χειλοπαρειακών & ρινοπαρειακών αυλακιών
  • σακούλες στα κάτω βλέφαρα
  • πτώση μετώπου
Η εικόνα αυτή δείχνει επέμβαση facelift

Περισσότερα για το Facelift

Το Facelift μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την ανόρθωση λαιμού και να βελτιώσει σε τεράστιο βαθμό το σχήμα του λαιμού και της κάτω γνάθου. Με την αφαίρεση του περιττού λίπους και την επαναφορά των επιμέρους στοιχείων του προσώπου στην κατάλληλη θέση, το facelift επαναφέρει την νεανική σας εμφάνιση. Η καταλληλότερη στιγμή για να προχωρήσετε στην επέμβαση είναι άμεσα εξαρτώμενη από το πόσο νωρίς εμφανίζονται τα σημάδια του γήρατος.

Η αισθητική αυτή επέμβαση γίνεται μετά από ολική νάρκωση και το χειρουργείο διαρκεί περίπου 2-3 ώρες. Συνίσταται στους ασθενείς μας η παραμονή τους στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο για προληπτικούς λόγους και για σωστότερο έλεγχο της μετεγχειρητικής πορείας. Οι τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για Facelift ποικίλουν. Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής γίνεται μετά από συνεννόηση με τον ιατρό σας, Ο πλαστικός χειρουργός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περίπτωσης σας.

Η εικόνα αυτή δείχνει επέμβαση facelift

Mini Facelift

Το Mini Facelift είναι μια εναλλακτική επιλογή, σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται παραδοσιακό λίφτινγκ. Αυτή η επέμβαση προσφέρει μια ολική ανύψωση στο κάτω μέρος του προσώπου και τα μάγουλα. Συγκριτικά με το κανονικό λίφτινγκ είναι σίγουρα μια πιο απλή επέμβαση με πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας, άλλα με το ίδιο εκπληκτικά αποτελέσματα. Έτσι, σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...