Μεσοθεραπεία προσώπου

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιείται περισσότερο για τη βελτίωση του δέρματος στο πρόσωπο. Είναι μία από τις σύγχρονες πιο διαδεδομένες θεραπείες αντιγήρανσης για το λαιμό και το πρόσωπο.

Περιπτώσεις για τις οποίες συστήνεται η μεσοθεραπεία είναι η αντιμετώπιση των ρυτίδων, η γήρανση του δέρματος από τον ήλιο και η φωτογήρανση. Ως αποτέλεσμα έχει την αναζωογόνηση (λαιμού, προσώπου, χεριών, ντεκολτέ), την πρόληψη και μείωση των ρυτίδων και την βαθιά ενυδάτωση.

Αναλόγως το πρόβλημα που χρήζει αντιμετώπισης και τις εξατομικευμένες ανάγκες του εκάστοτε προσώπου, ο ασθενής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε υλικά και ουσίες που θα εισαχθούν στο δέρμα.

Τι περιέχει;

Τα κύρια συστατικά που συνήθως χρησιμοποιούνται είναι βιταμίνες όπως A,C,E,B3,B5,B6 κ.α., υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες, πεπτίδια, νουκλεοτίδια- νουκλεοσίδια κτλ.

Κατά τη μεσοθεραπεία γίνεται ενεργοποίηση του μεταβολισμού των περιοχών που θεραπεύονται και ταυτόχρονα γίνεται διέγερση της φυσιολογικής παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Επιπλέον, ενισχύεται η ενυδάτωση του δέρματος, εξαιτίας της κατακράτησης νερού από τα μόρια του κολλαγόνου.

Αναλόγως τη θεραπεία που επιλέγουμε, τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά και είναι ορατά συνήθως μετά από την τρίτη συνεδρία. Αν συνδυαστούν με καλή διατροφή και άσκηση, η διάρκειά τους είναι μεγαλύτερη.

Πρόσωπο

Στήθος

Σώμα

Άνδρας

Ενέσιμες Θεραπείες


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...