Οι επιλογές που έχετε να κάνετε πριν αποφασίσετε για την κάποια αισθητική επέμβαση είναι πολλές. Ποιος θα εκτελέσει τη χειρουργική επέμβαση; Σε ποιό χώρο θα γίνει; Πόσο θα πληρώσετε; Οι επιλογές που θα κάνετε σίγουρα εξαρτώνται από τις προτεραιότητές σας. Αν στη κορυφή αυτών είναι το χαμηλό κόστος, υπάρχει η πιθανότητα να μην κάνετε την πιο σωστή επιλογή.

Ποιος θα κάνει την επέμβαση;

Αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί προβούν στην επέμβαση που θέλετε. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά. Η εκπαίδευσή τους και η συνεχής ενημέρωση τους μέσα από σεμινάρια και διεθνή συνέδρια. Αν χρειαζόσασταν μια επέμβαση στην ουροδόχο κύστη, φυσικά θα θέλατε να πάτε σε έναν πιστοποιημένο ουρολόγο και είναι απολύτως λογικό. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να αναζητήσετε επίσης έναν πιστοποιημένο χειρούργο.

Η πιστοποίηση στην πλαστική χειρουργική είναι πολύ σημαντική. Ο λόγος είναι ότι για να γίνει κάποιος πιστοποιημένος πλαστικός, χρειάζονται χρόνια εκπαίδευσης και αυστηρές εξετάσεις. Όμως δεν τελειώνει εκεί. Για να διατηρήσουν τα δικαιώματα συμμετοχής τους πρέπει να παρακολουθούν κάθε χρόνο συνέδρια, στα οποία μαθαίνουν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου.

Η συνεχής αυτή εκπαίδευση σίγουρα έχει αντίκτυπο σε εσάς και την ασφάλειά σας. Ο πλαστικός που έχει επενδύσει σε μία  ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μπορεί να αξιολογήσει καλύτερα πιθανούς κινδύνους για επιπλοκές και να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να τους αποτρέψει. Εάν υπάρξει κάποια χειρουργική επιπλοκή, σίγουρα θα θέλετε κάποιον ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και να σας φροντίσει. Εάν ο γιατρός σας λέει ότι δεν υπάρχουν πιθανές επιπλοκές, τότε αναζητήστε κάποιον που θα σας πει την αλήθεια.

Ποιός είναι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση;

Ο χώρος σίγουρα δεν είναι αυτός που καθορίζει μια χειρουργική επέμβαση, είναι αλήθεια. Η ασφάλειά σου εξαρτάται περισσότερο από τα χέρια του πλαστικού σου. Όμως μια διαπιστευμένη εγκατάσταση, σίγουρα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια απροσδόκητη κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να τηρεί όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και φυσικά αυτό αποτελεί μια επένδυση για την ασφάλειά σας.

Ακόμα και οι άριστες δεξιότητες ενός πλαστικού χειρουργού δεν μπορούν να αντισταθμίσουν μια εγκατάσταση που δεν συμμορφώνεται με τα πρότυπα αποστείρωσης ή που χρησιμοποιεί παλιό εξοπλισμό που δεν συντηρείται τακτικά. Αυτό που πρέπει να εξετάσουμε είναι τι θα γίνει αν κάτι πάει στραβά. Ποιος θα χειριστεί την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πώς;

Πόσο θα πληρώσετε;

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί η επιλογή της φθηνότερης χειρουργικής επέμβασης ίσως να μην είναι και η καλύτερη επιλογή. Εάν δεν μπορείτε να έχετε την πολυτέλεια να κάνετε κάποια πλαστική χειρουργική επέμβαση από τον καλύτερα εκπαιδευμένο χειρουργό στην ασφαλέστερη εγκατάσταση, τότε ίσως να πρέπει να την αναβάλετε μέχρι την στιγμή που θα μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς, την ομορφιά, αλλά και την υγεία σας.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!