Mommy Makeover

Mommy Makeover – Μητρότητα χωρίς συμβιβασμούς

Το Mommy makeover είναι στην ουσία το να μεταμορφώσουμε μία μαμά η οποία θέλει να προσφέρει κάτι στον εαυτό της μετά τη γέννα. Μητέρες που έχουν αποφασίσει ότι έχουν ολοκληρώσει την οικογένειά τους και πέρνουν την απόφαση να διορθώσουν σημεία του σώματός τους που έχουν επηρεαστεί από την εγκυμοσύνη. Οι αλλαγές που δημιουργούνται στο σώμα από τη γέννα και το θηλασμό είναι σίγουρα εμφανής. Αν και η μητρότητα είναι το ομορφότερο δώρο για μία γυναίκα, σίγουρα το να θέλει να επανέλθει το σώμα της σε μια κατάσταση όπως ήταν πριν να κάνει παιδιά είναι απόλυτα φυσικό. Έτσι το Mommy Makeover, έρχεται για να ενώσει διάφορετικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και να δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο αποθεραπείας.

Το Mommy Makeover είναι στην ουσία ένας συνδυασμός από διαφορετικές εξατομικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες προσαρμόζονται σε κάθε ασθενή. Είναι ένας συνδυασμός που ανιμετωπίζει ξεχωριστά κάθε γυναίκα και δίνει λύσει στις αισθητικές ατέλειες. Η τυπική διαδικασία του Mommy Makeover περιλαμβάνει συνήθως την ανόρθωση ή αυξητική στήθους και την κοιλιοπλαστική, την λιποαναρρόφηση και την λιπομεταφορά. Οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο από τις γέννες είναι το στήθος και η κοιλιά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να περιλαμβάνει και διάφορες μη επεμβατικές θεραπείες για την καλύτερη εικόνα του δέρματος. Με τον συνδυασμό αυτών των τεχνικών μπορούμε να επιτύχουμε την επαναφορά της εικόνας στο στήθος, την απώλεια λίπους σε διάφορες περιοχές, τη σύσφιξη της επιδερμίδας και τη μείωση των ραγάδων.

Mommy Makeover – επιστροφή στη νεότητα! Πλήρης αναγέννηση μετά την εγκυμοσύνη

Momy Makeover & κοιλιοπλαστική

Από Μαμά σε Θεά με το Mommy Makeover

Όταν μιλάμε για Mommy Makeover δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής. Αρκετά συχνά, μια εγκυμοσύνη μπορεί να φέρει μόνιμες και μεγάλες αλλαγές σε ένα γυναικείο σώμα. Η τεράστια διακύμανση του σωματικού βάρους μέσα σε μόλΙς 9 μήνες μπορεί να προκαλέσει την διάσταση του συνδετικού ιστού των κοιλιακών μυών. Η ιατρική ονομασία αυτής της κατάστασης ονομάζεται ορθή διάσταση κοιλιακών και το μέγεθος της εξαρτάται από την αύξηση της κοιλιακής περιφέρειας. Η κοιλιοπλαστική είναι η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλήμα αφού δεν διορθώνεται με άσκηση ή δίαιτα. Επιπλέον, με την ταχεία αύξηση της περιφέρειας και στην συνέχεια την απότομη απώλεια βάρους, υπάρχει αρκετές φορές χαλάρωση του δέρματος στην κοιλιακή χώρα.

Τέλος, οι ρήξεις σε βαθύτερα στρώματα που προκαλεί η εγκυμοσύνη δημιουργούν ραγάδες κάτω από τον αφαλό, οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται με την χρήση λέιζερ ή κρέμας. Έτσι, με την διαδικασία της κοιλιοπλαστικής αφαιρούμε το λίπος από και το περιττό δέρμα όπου αναπτύσσονται οι ραγάδες και έχουμε έτσι μια συνολική σύσφιξη της περιοχής. Μπορείτε να προχωρήσετε στην κλασική κοιλιοπλαστική ή σε μίνι, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Μην ξεχνάτε ότι η αύξηση βάρους μετά από την επέμβαση μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετη βλάβη στην περιοχή. Για αυτό τον λόγο, πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το βάρος σας για τουλάχιστον 6 μήνες πριν την κοιλιοπλαστική. Στη συνέχεια πρέπει να ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή ώστε να διατηρείτε ένα ιδανικό σωματικό βάρος.

Αυξητική & Ανόρθωση Στήθους

Mommy Makeover για άψογη εμφάνιση και αυτοπεποίθηση

Μετά από μία εγκυμοσύνη και μια μεγάλη περίοδο θηλασμού, το στήθος είναι σίγουρα το σημείο του γυναικείου σώματος που αλλάζει σημαντικά η εικόνα του. Με την ανόρθωση ή την αυξητική στήθους που γίνεται σε ένα Mommy Makeover, μπορεί να αποκτήσει ξανά μία νεανική εμφάνιση και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Οι επεμβάσεις αυτές φυσικά συστήνονται μετά το τέλος της περιόδου θηλασμού όπου οι απότομες μεταβολές του στήθους σταματάνε. Στην κλινική μας, χρησιμοποιώντας της πιο σύγχρονες τεχνικές έχουμε ως στόχο ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια, δίνουμε την τέλεια όψη αλλά και αίσθηση αφής όπως ένα φυσικό στήθος.

Η επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιούμε έχει ως αποτέλεσμα τις ελάχιστες δυνατές τομές στην περιοχή, οι οποίες μετά την ανάρρωση είναι σχεδόν αόρατες. Αν ξ αυξητική συνδυαστεί με την ανόρθωση στήθους τότε ίσως να υπάρχουν λίγο μεγαλύτερες τομές, οι οποίες όμως έχουν επίσης γρήγορη ανάρρωση. Τέλος, σε κάποιες περιπτώσεις που το στήθος μπορεί να μεγαλώσει υπερβολικά μετά την εγκυμοσύνη και να γίνει ενοχλητικό, μπορεί να χρειαστείτε την μείωση των μαστών σε συνδυασμό με την ανόρθωση στήθους.

Κλείστε ραντεβού

9 + 2 =

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!