Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx είναι ίσως η μόνη ασφαλής μη χειρουργική θεραπεία, για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους σε περιοχές όπως: διπλοσάγωνο, λιπώματα μέσης, βραχίονες, σωσίβια μέσης, ψωμάκια, γοφούς, μηρούς και γόνατα.

Το Aqualyx περιέχει ένα είδος χολικού οξέως το οποίο ονομάζεται δεσοξυχολανικό οξύ. Με τη βοήθεια κάποιων βακτηρίων, το ανθρώπινο σώμα μπορεί και από μόνο του να παράξει στο ύπαρ αυτό το οξύ. Ο φυσικός σκοπός παραγωγής του είναι και πάλι η λιποδιάλυση.

Το τεχνική αυτή υγροποιεί στην ουσία τα λίποκύτταρα και τα καταστρέφει μόνιμα. Αυτό συμβαίνει απελευθερώνοντας λιπίδια τα οποία αποβάλλει στη συνέχεια με φυσικό τρόπο μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η δραστική ουσία του κλειδώνει λοιπόν πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και ενεργεί άμεσα. Τα λιπαρά οξέα απελευθερώνονται από τα λιποκύτταρα μέσα στα οποία βρίσκονται αποθηκευμένα. Στη συνέχεια τα κυτταρικά κατάλοιπα φεύγουν από τον οργανισμό, ενώ τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα γίνονται ενέργεια από τον μεταβολισμό μας.

Η ουσία εγχέεται με ειδικές βελόνες απευθείας στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Η θεραπεία είναι ανώδυνη μιας και ο λιπώδης αυτός ιστός δεν παρουσιάζει αισθητικότητα στον πόνο.

Το μοναδικό εγκεκριμένο ενέσιμο διάλυμα για λιποδιάλυση από τον FDA

Μετά από την εφαρμογή οι ασθενείς μπορεί να παρουσιάσουν μερική ερυθρότητα στην προβληματική περιοχή, η οποία όμως υποχωρεί μετά από περίπου πέντε ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε περίπου 2 εβδομάδες από την εφαρμογή. Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης είναι στη διάθεση σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την θεραπεία.


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...