Η διαδικασία του Lifting χωρίς νυστέρι έχει αρκετές ονομασίες, με ένα κοινό όμως βασικό χαρακτηριστικό, τα νήματα ή αλλιώς PDO Threads. Με τα νήματα μπορούμε να βελτιώσουμε και να ανανεώσουμε το πρόσωπο, χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Τα ειδικά αυτά νήματα τοποθετούνται κάτω από το δέρμα με μία πολύ λεπτή βελόνα, ανασηκώνοντας τα επιθυμητά σημεία.

Τρόπος Λειτουργίας των νημάτων προσώπου

Τα νήματα προσώπου κατασκευάζονται από ένα ειδικό υλικό με το όνομα polydioxanone. Τα νήματα αυτά χρησιμοποιούνται αρκετά χρόνια στην αισθητική πλαστική και έχουν την ιδιότητα να απορροφούνται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Επιπλέον, τα νήματα χαλαρώνουν τους τένοντες και τους μύες προσώπου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν σημαντικά την παραγωγή ελαστίνης, υαλουρονικού και κολλαγόνου. Δηλαδή προάγουν την παραγωγή όλων των βασικών συστατικών της ανάπλασης του δέρματος.

Ποια είναι η διαδικασία;

Τα ειδικά νήματα προσώπου εισάγονται υποδόρια με τη χρήση μίας λεπτής βελόνας. Πάντα σε σχέση με την περιοχή της θεραπείας, τα νήματα μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το δέρμα, στο λιπώδη ιστό, ή στους μύες του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, παρ’όλα αυτά η τελική εικόνα είναι ορατή σε μερικές μόνο ημέρες. Η κατάσταση της επιδερμίδας συνεχίζει να βελτιώνεται, το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό και οι ρυτίδες μειώνονται.

Ποια είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;

Τα νήματα (PDO Threads0 απορροφώνται από τον οργανισμό σε περίπου  8 μήνες, όμως τα αποτελέσματα μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να διαρκέσουν μέχρι και 2 χρόνια.

Ποια είναι τα βασικότερα σημεία εφαρμογής;

Τα νήματα προσώπου είναι μια πολύ ευέλικτη διαδικασία.  Μπορούν να εφαρμοστούν περιμετρικά του προσώπου, γύρω από τη μύτη, τα μάτια, στο μέτωπο, ακόμα και στο λαιμό.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετά την διαδικασία υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν μικρές μελανιές στην περιοχή, όμως αυτό εξαρτάται από το πως αντιδρά ο οργανισμός του κάθε ατόμου. Ο πλαστικος χειρουργος Γεώργιος Τσακώνης είναι στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση σχετικά με τα νήματα προσώπου.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!