Τι είναι το γρήγορο αδυνάτισμα με τη μέθοδο SP Diet;

Γρήγορο αδυνάτισμα SP DIET, η νέα μέθοδος που έχει σχεδιαστεί για να χάνεις κιλά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Πραγματοποιείται με την εγκατάσταση ενός ημιάκαμπτου χειρουργικού πλέγματος στην επιφάνεια της γλώσσας, το οποίο εμποδίζει την μάσηση και σας οδηγεί να τρώτε υγρές και πολτοποιημένες τροφές . Η θεραπεία διαρκεί από τέσσερις έως έξι εβδομάδες και μπορεί να συνεχιστεί για άλλες τέσσερις εβδομάδες με μεσοδιάστημα δύο εβδομάδων. 

Η διαδικασία είναι ανώδυνη καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Το γλωσσικό πλέγμα, όντας σε επαφή με τους γευστικούς κάλυκες της γλώσσας, δημιουργεί ένα αντανακλαστικό σήμα στον εγκέφαλο, συγκεκριμένα στο κέντρο της πείνας και του κορεσμού, μειώνοντας την πείνα.

Αναλυτικότερα, το γρήγορο αδυνάτισμα με τη συγκεκριμένη μέθοδο ενδείκνυται για;

 • Παχυσαρκία
 • Νεανική παχυσαρκία
 • Διαβήτη
 • Αρτηριακή υπέρταση
 • Επιθυμία απώλειας βάρους (για κοινωνικούς λόγους)

Ποιός είναι ο στόχος της στοματοπλαστικής δίαιτας;

Ο κύριος στόχος αυτής της θεραπείας είναι να επιτύχει μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες του ασθενούς και να χάσει βάρος σταδιακά. Για να γίνει αυτό, πριν από την εγκατάσταση του πλέγματος, ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε ένα ειδικό διατροφικό πρόγραμμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας απώλειας βάρους θα επιβλέπεται από την διατροφολόγο μας.

Η θεραπεία διαρκεί 1 μήνα με 6 εβδομάδες. Υπάρχει επιπλέον και δυνατότητα εφαρμογής ξανά μετά από δυο εβδομάδες και το στομάχι μειώνεται κατά 40 τοις εκατό. Ο γιατρός διαβεβαιώνει ότι η μόνη παρενέργεια είναι ότι ο ασθενής χάνει ουσιαστικά βάρος.

Τοποθέτηση γλωσσικού πλέγματος

 • Το γλωσσικό πλέγμα αποτελείται από ένα συστατικό ενός χειρουργικού ιατρικού υλικού με μαγνητικό σύστημα και μη αντιδραστικό υλικό για την πρόληψη της απόρριψής του από το σώμα.
 • Τοποθετείται στους γευστικούς κάλυκες του ασθενούς
 • Η τοποθέτηση του πλέγματος διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και γίνεται με τοπική αναισθησία στη γλώσσα και στη συνέχεια με πολύ προσεκτικό ράψιμο του πλέγματος έως και σε 6 σημεία.
 • Επιπλέον, αμέσως μετά την τοποθέτηση του πλέγματος αδυνατίσματος, ο ασθενής επιστρέφει στην κανονική του ζωή, αν και με ειδική δίαιτα.

Η νέα μέθοδος για γρήγορο αδυνάτισμα μπορεί να συνοψιστεί σε 5 βήματα:

 1. Φυσική Εξέταση – για να γνωρίζετε τις αρχικές τιμές.
 2. Τοποθέτηση γλωσσικού πλέγματος, χωρίς πόνο και σε λιγότερο από 15 λεπτά.
 3. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα υγρής διατροφής, χωρίς να πεινάτε.
 4. Περιοδικός Έλεγχος, για την αξιολόγηση της απώλειας βάρους
 5. Αναδείξτε τη σιλουέτα σας – NO REBOUND EFFECT

Πότα θα αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα;

Η χρήση και ο χρόνος του πλέγματος θα εξαρτηθεί από τον κάθε ασθενή και από την απώλεια βάρους που θέλει να πετύχει.

Γενικά, το γρήγορο αδυνάτισμα με τη συγκεκριμένη μέθοδο διαρκεί έως 6 εβδομάδες, με μερικές εβδομάδες ανάπαυσης ενδιάμεσα και στη συνέχεια μπορεί αν θέλετε να συνεχιστεί για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σχεδόν 200 έως 300 γραμμάρια μπορούν να χαθούν την ημέρα και οι ασθενείς που είναι βαρύτεροι συνήθως χάνουν βάρος πιο γρήγορα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να χάσουν από 6 έως 20 κιλά το μήνα.

Γρήγορο αδυνάτισμα – SP Diet & Παρενέργειες

Τις πρώτες ημέρες μετά την τοποθέτηση του πλέγματος, η γλώσσα θα παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο. Ωστόσο, μετά από δύο με τρεις ημέρες, το πρήξιμο θα αρχίσει να υποχωρεί.

Παράλληλα, για πιο γρήγορο αδυνάτισμα συνιστάται επίσης η σωματική άσκηση, καθώς θα επιτρέψει μεγαλύτερη απώλεια βάρους. Ο Πλαστικός χειρουργός Γιώργος Τσακώνης η ομάδα του σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο (PUC)Pontifice Universidade Catolica de Sao Paulo και των καθηγητή πλαστικής χειρουργικής HAMILTON ALEARDO GONELLA εγγυούνται την σωστή εφαρμογή της θεραπείας όπως επίσης και την αποτελεσματικότητα αυτής στα πλαίσια της επιστημονικής βάσης.

 

Μήνυμα Γ. Τσακώνη

Είμαι υπέρ της τοποθέτησης του εν λόγω γλωσσικού πλέγματος, καθώς και ο ίδιος έχω υποβληθεί σε αυτή την θεραπεία και έχω απολαύσει τα ευεργετικά αποτελέσματα της απώλειας βάρους με την χρήση του πλέγματος.

Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr Γεώργιος Τσακώνης md

#Γρήγορο αδυνάτισμα #Στοματοπλαστική δίαιτα #SP_Diet #γλωσσικό_πλέγμα ##γλωσσικό_πλέγμα_αδυνατίσματος
???? Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
???? Εθνικής Αντιστάσεως & Δήλου 31, Περιστέρι
???? 210 57 70 177
Ακολουθήστε μας στο μαγικό ταξίδι της ομορφιάς και μη ξεχνάτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας στα Social Media ότι σας άρεσε και σας έκανε εντύπωση.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!