Γνωρίζετε τι είναι το λεγόμενο τρίγωνο της νεότητας; Τραβάμε μια οριζόντια γραμμή από το ύψος που βρίσκονται τα αυτιά και να ξεκινώντας από το πάνω σημείο των ζυγωματικών. Στην συνέχεια ενώνουμε με δυο κάθετες γραμμές στα δεξιά και στα αριστερά οι οποίες καταλήγουν στο σαγόνι και σχηματίζουμε ένα ανάποδο τρίγωνο. Το φαρδύτερο λοιπό σημείο του τριγώνου πρέπει να βρίσκεται στα μάγουλα. Με το πέρασμα του χρόνου βέβαια τα μάγουλα χαλαρώνουν με αποτέλεσμα το δέρμα να κρεμάει. Έτσι το φαρδύτερο σημείο αυτό του τριγώνου καταλήγει να βρίσκεται στο κατώτερο μέρος του προσώπου μας.

Γέμισμα ζυγωματικών

Για να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα που προκαλείτε από το πέρασμα του χρόνου, οι πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν την μέθοδο του γεμίσματος των ζυγωματικών. Με την τεχνική αυτή μπορούν να επαναφέρουν το χαμένο όγκο στα ζυγωματικά και να χαρίσουν ξανά μια νεανική εμφάνιση. Οι βασικότεροι τρόποι για επανόρθωση των ζυγωματικών είναι η επεμβατική και η μη επεμβατική μέθοδος.

Επεμβατική μέθοδος με την χρήση εμφυτευμάτων

Η πρώτη μέθοδος για το γέμισμα των ζυγωματικών είναι η χρήση εμφυτευμάτων σιλικόνης.  Η σιλικόνη κάνει τα ζυγωματικά να φαίνονται ανορθωμένα και έχει ένα μόνιμο αποτέλεσμα. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείτε κυρίως όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή και χρειαζόμαστε πολύ παραπάνω όγκο.

Μη επεμβατική μέθοδος με την χρήση ενέσιμων ουσιών

Το γέμισμα των ζυγωματικών μπορεί επίσης να γίνει με την χρήση υαλουρονικού οξέως. Με αυτή τη μέθοδο έχουμε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορεί να γίνει σταδιακά και ο ενδιαφερόμενος να σταματήσει τις συνεδρίες ακριβώς στο σημείο το οποίο τον ικανοποιεί. Τέλος ακόμα και αν κάποιος αποφασίσει ότι δεν θέλει πλέον τα αποτελέσματα της θεραπείας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διότι το αποτέλεσμα φθίνει με το πέρασμα του χρόνου.

Μία ακόμα ενέσιμη μέθοδος είναι αυτή με τη χρήση λίπους από το ίδιο μας το σώμα. Αφού συλλέξουμε την απαραίτητη ποσότητα λίπους από ένα άλλο σημείο του σώματος, το επεξεργαζόμαστε και το επανατοποθετούμε στην περιοχή των ζυγωματικών. Η τεχνική αυτή έχει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τη σιλικόνη, ενώ η διάρκεια του είναι πολύ μεγαλύτερη από το υαλουρονικό οξύ.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!