Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής

Πλαστικές Διάσημων star! Έχει κάνει πλαστική ή μήπως όχι; Πάρα πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και είναι ανοιχτοί στο να μιλήσουν γι’ αυτές. Βέβαια υπάρχουν πολλοί ακόμα, που δεν νιώθουν άνετα να επιβεβαιώσουν πιθανές υποψίες των θαυμαστών τους. Ποιες είναι τελικά οι πιο διαδεδομένες χειρουργικές επεμβάσεις που υποβάλλονται οι celebrities;

Εμφυτεύματα στήθους

Μία από τις αγαπημένες πλαστικές διάσημων εδώ και χρόνια, είναι η αυξητική στήθους, που στην εποχή μας είναι μία ασφαλής διαδικασία, προσιτή στην τιμή και δείχνει πιο φυσική από ποτέ. Η Pamela Anderson, η Kourtney Kardashian, η Angelina Jolie, η Miley Cyrus και η Salma Hayek, είναι κάποιες από τις πολλές διάσημες που τολμούν να μιλούν συχνά για την πλαστική επέμβαση στήθους που έκαναν, και την βελτίωση που επέφερε η επέμβαση στη ζωή τους.

Βλεφαροπλαστική

Ο Rupert Everett, ηθοποιός βρετανικής καταγωγής, ο Bono, τραγουδιστής από την Ιρλανδία, αλλά και ο πολύ γνωστός Κινέζος Jackie Chan, έχουν υποβληθεί σε χειρουργική βλεφαροπλαστική.

Botox

Τα ενέσιμα και ειδικά το Botox είναι το όπλο νεότητας των διασήμων. Ο Simon Cowell κριτής του X-Factor είπε πώς το Botox είναι κάτι αντίστοιχο με τη λεύκανση στα δόντια.

Facelift

Η Madonna Super Star της Pop μουσικής, αλλά και ο βρετανός βουλευτής Louise Mensch, έκαναν μερικές διορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Κάπως έτσι, η φήμη της ρυτιδοπλαστικής ή αλλιώς facelift βελτιώθηκε πολύ.

Εμφυτεύματα και λιποαναρρόφηση προσώπου

Στις πλαστικές διάσημων ανήκει και η λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο, καθώς και τα εμφυτεύματα. Βελτιώνουν την όψη στα μάγουλα και στο πηγούνι, και σε συνδυασμό με τη ρινοπλαστική αν υπάρχει ανάγκη, δημιουργούν την απόλυτη αρμονία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η Meryl Streep και η Lil Kim, είναι διασημότητες που έχουν παραδεχθεί πως έχουν κάνει τέτοιες περιποιήσεις.

Ανόρθωση μετώπου

Η Shannon Bradley Colleary  έχει πει: ” Το πρόσωπό μου χρειαζόταν να χάσει περίπου πέντε χρόνια! Δε μετανιώνω καθόλου ! ”

Κοιλιοπλαστική

Η Nicki Minaj και ο Chaz Bono, συμπληρώνουν την άσκηση τους με λίγη κοιλιοπλαστική! Το “tummy tuck”,  κάνει τα θαύματα του! Άλλες celebrities, όπως η Demi Moore και η Britney Spears βρήκαν τη λύση τους στην λιποαναρρόφηση.

Ρινοπλαστική

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως οι περισσότεροι διάσημοι έχουν κάνει διορθωτική πλαστική στη μύτη τους. Η Janet Jackson καθώς και η ηθοποιός Jennifer Aniston, είναι δύο παραδείγματα που έχουν κάνει ρινοπλαστική και τα αποτελέσματα φαίνονται τελείως φυσικά.

Ωτοπλαστική

Ο ηθοποιός Ben Stiller, ο Paul Stanley αλλά και ο πολύ γοητευτικός ηθοποιός Brad Pitt, έχουν κάνει πλαστική στα στα αυτάκια τους, που προεξείχαν λιγάκι.

Εμφυτεύματα γλουτών

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Jennifer Lopez είναι το δημοφιλέστερο παράδειγμα με μεγάλους γλουτούς , και αποτελεί έμπνευση σε άλλες γυναίκες για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Από την άλλη, τα εμφυτεύματα της Kim Kardashian είναι τόσο ορατά, που κάνουν το αποτέλεσμα αντιαισθητικό.

Οι celebrities, γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, παγκοσμίως, προσπαθούν να έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, και να αποτελούν παράδειγμα για τους άλλους. Οι πλαστικές διάσημων στις μέρες μας, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής. Όμως ο καθένας μας μπορεί να καλυτερεύσει την εμφάνισή του, αποτελώντας παράδειγμα για τους γύρω του.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!