Αρκετές πρόσφατες έρευνες ασχολήθηκαν με χρήση μπότοξ ως ένα πρωτοποριακό τρόπο απώλειας βάρους. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά, μετά από τα πειράματα που έγιναν σε ποντίκια. Η ερευνητική ομάδα που έκανε τα πειράματα αυτά στοχεύει στο να πάρει την έγκριση από τους αρμόδιους οργανισμούς ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες και σε ανθρώπους.

Μέχρι σήμερα σίγουρα γνωρίζαμε τη χρήση του bo.tox όσον αφορά την αποτελεσματική του δράση κατά των ρυτίδων του προσώπου. Η Helene Johannessen όμως, μια από τις ερευνήτριες του Norwegian University of Science and Technology μελετά αν το μπο.τοξ μπορεί να έχει αποτελέσματα και να χρησιμοποιηθεί ως μια λύση για την νοσογόνο παχυσαρκία. Στόχος της είναι με τη χρήση αυτής της μεθόδου να αντικαταστήσει κάποιες πολύ πιο ακριβές αλλά και παρακινδυνευμένες χειρουργικές τεχνικές.

Τα πειράματα αυτά έδειξαν ότι με την εισαγωγή της ουσίας του botox σε μερικά από τα νεύρα του στομάχου, οδήγησαν τα ποντίκια να τρώνε πολύ μικρότερες ποσότητες. Έτσι μείωσαν το βάρος τους κατά περίπου 20% με 30%, σε μόλις πέντε εβδομάδες.

Η παρέμβαση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την παράλυση των νεύρων που είναι υπεύθυνα για το αίσθημα κορεσμού. Με αυτό τον τρόπο η αίσθηση πληρότητας ερχόταν πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό. Αυτή η μέθοδος στοχεύει στο να αντικαταστήσει το αρκετά επικίνδυνο και επίπονο ταυτόχρονα γαστρικόbypass. Η συγκεκριμένη έρευνα είναι ένα κομμάτι του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το όνομα Full 4 Health.


Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό απο 200€ τώρα ΜΟΝΟ 150€!!!

Η αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό, δίνει όγκο στα χείλη αλλά χρεισημοποιείτε και για να διορθώσουμε ατέλειες στο μέγεθος και το σχήμα. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία. Η διαδικασία έχει διάρκεια 30 – 40 λεπτά και εχει ικανοποιητική διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Μετά τις πρώτες επισκέψεις το αποτέλεσμα παραμένει για ένα εξάμηνο...