Αυξητική γλουτών με την μη επεμβατική  μέθοδο Max Lift

Η αυξητική γλουτών με τη μέθοδο MAX LIFT είναι μία επαναστατική θεραπεία για την αύξηση αλλά και  ανόρθωση των γλουτών, που κάνουμε μόνο δύο κλινικές πλαστικής χειρουργικής σε όλη την Ελλάδα. Την τελευταία δεκαετία υπάρχει μια τάση προς τις πιο γυναικείες, με καμπύλες σιλουέτες.
 
Έτσι η αύξηση των επεμβάσεων αυξητικής γλουτών, έφερε την ανάγκη για την ανάπτυξη νέων μη εμεμβατικών θεραπειών. Με την αυξητική γλουτών MAX LIFT μπορούμε πλέον να ανορθώσυμε, να αναδιαμορφώσουμε το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών.

Αυξητική γλουτών MAX LIFT, ένας μοναδικός συνδυασμός από:

PRP

Το Platelet Rich Plasma, θεωρείται η πλέον συμβατή με τον οργανισμό μας θεραπεία, δεδομένου ότι αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά, τα οποία διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και βοηθά να διατηρούμε ένα υγιές και αστραφτερό δέρμα.

SCULPTRA

Το Sculptra διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου των ιστών. Παλαιότερα η βασική του χρήση ήταν για την αποκατάσταση της απώλειας λίπους, όμως πλέον χρησιμοποιείται με τεράστια επιτυχία στην αυξητική γλουτών. Αυτή η μη χειρουργική τεχνική ανορθώνει και σμιλεύει τους γλουτούς χωρίς κινδύνους σε αντίθεση με τις επεμβατικές τεχνικές.

 

Υαλουρονικού

Ένας ειδικός τύπος υαλουρονικού οξέως για την αύξηση και ανόρθωση των γλουτών, αλλά και τη διόρθωση της κυτταρίτιδας. Εγκεκριμένο για την βελτιώση του περιγράμματος των γλουτών, αλλά και την αποκατάσταση του όγκου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με μεγάλη διάρκεια, ενώ ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ μικρός. Μετά το τέλος της θεραπείας, οι γλουτοί θα φαίνονται όλο και καλύτεροι, χάρη στα υδρόφυλα συστατικά του σκευάσματος και την παραγωγή κολλαγόνου. Το πλεονέκτημα του υαλουρονικού είναι ότι μας προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργική επέμβαση και χρήση ενθεμάτων.

 

LPL LASER!

Η θεραπεία με Low palse level laser είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη μέθοδος που χρησιμοποιείται στην αυξητική γλουτών. Το LPL χρησιμοποιείται για την αύξηση της αναγέννησης των ιστών και για την πρόληψη του θανάτου των ιστών.

Αυξητική γλουτών με εντυπωσιακά αποτελέσματα με απίστευτα μεγάλη διάρκεια

???? Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
???? Εθνικής Αντιστάσεως & Δήλου 31, Περιστέρι
???? 210 57 70 177
Ακολουθήστε μας στο μαγικό ταξίδι της ομορφιάς και μη ξεχνάτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας στα Social Media ότι σας άρεσε και σας έκανε εντύπωση.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!