Facelift για άνδρες

Έχουν υπάρξει πρωινά που ξυπνώντας βλέπετε την αντανάκλαση του προσώπου σας στον καθρέπτη και αναπολείτε παλιές καλές εποχές; Αισθάνεστε ξαφνικά πως ο χρόνος πέρασε γρήγορα από πάνω σας, αφήνοντας τα σημάδια του; Και οι μικρές ρυτίδες γύρω από το στόμα δεν είναι πια τόσο μικρές; Την όλη κατάσταση κάνουν λίγο χειρότερη οι σακούλες κάτω από τα κουρασμένα μάτια.

Σίγουρα οι γυναίκες καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό επισκέψεων στον πλαστικό χειρουργό. Παρόλ’ αυτά, τα τελευταία χρόνια η αύξηση του ενδιαφέροντος των ανδρών για βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου τους, είναι μεγάλη. Οι απαιτήσεις της κοινωνίας να δείχνουμε λαμπεροί και όμορφοι στις καθημερινές μας συναναστροφές ,καθώς και η ανάγκη για ανανέωση, προκαλούν τη σκέψη: τι θα μπορούσα να κάνω για να νιώθω νέος ξανά;

Νιώστε νέοι ξανά

Αρχικά, σκεφτείτε ότι πολλοί άνδρες γύρω σας έχουν την ίδια σκέψη. Όλο και περισσότεροι τολμούν να το εκφράσουν και ξεκινούν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Οι ενέσιμες θεραπείες λανθασμένα θεωρούνται γυναικεία υπόθεση. Μια εξαντλητική ημέρα στη δουλειά, αφήνει την κούραση να αποτυπωθεί στο πρόσωπό σας, αλλά ο επόμενος πελάτης έχει απαιτήσεις. Μεγαλώνοντας, τα πεσμένα βλέφαρα και η χαλάρωση του προσώπου κάνει την κουρασμένη εικόνα μας πιο αισθητή. Τα καλά νέα είναι πως πλέον έχετε επιλογή!
Ο κυριότερος λόγος που οι άνδρες οδηγούνται στην πλαστική επέμβαση, είναι η ανάγκη τους να φαίνονται δυνατοί, ανταγωνιστικοί και νέοι στην επαγγελματική τους καριέρα. Έτσι, αφού όλο και περισσότεροι κυνηγούν πλέον την κορυφή, τείνουν να αυξάνουν το ποσοστό πλαστικής επέμβασης κατά 10 % κάθε χρόνο. Η βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης, εξωτερικεύει την εσωτερική τους δύναμη.

Το ανδρικό facelift σε σχέση με το γυναικείο

Αν σας ενδιαφέρει το facelift, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια πλήρη ενημέρωση γύρω από αυτό. Το facelift ή αλλιώς ρυτιδοπλαστική προσώπου είναι μια επέμβαση που δείχνει το πρόσωπο και το λαιμό νέο, απομακρύνοντας τη χαλάρωση και τις βαθιές ρυτίδες. Η εκτίμηση των χειρουργών είναι πως η επέμβαση στο ανδρικό πρόσωπο, θα διαρκέσει 45 λεπτά έως 1 ώρα παραπάνω απ’ ότι στο γυναικείο. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το δέρμα στον άνδρα είναι πιο παχύ απ’ ότι στη γυναίκα καθώς επίσης η περιοχή της γενειάδας κάνει τη διαδικασία δυσκολότερη.

Εξαιτίας του ότι οι τομές γίνονται κοντά στο αυτί και συνήθως η περιοχή είναι ξυρισμένη τα σημάδια είναι πολύ πιο ορατά. Αν τα μαλλιά σας είναι αραιά ή υπάρχει φαλάκρα, ο χειρουργός θα αντιμετωπίσει δυσκολία στο να κρύψει τα σημάδια, όμως στα χέρια ενός καλού πλαστικού δε χρειάζεται να φοβάστε τίποτα αφού τελικά θα βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τα καμουφλάρει.

Αναίμακτο facelift

Η εναλλακτική επιλογή για εσάς που δε θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση είναι το ‘’υγρό facelift’’, που πλέον είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο. Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν ενέσεις για να επαναφέρουν τον χαμένο όγκο στο πρόσωπό τους και να διατηρήσουν το αποτέλεσμα για χρόνια. Αντίστοιχα οι σύγχρονοι άνδρες επιλέγουν τις διαδικασίες αυτές χωρίς καμία επιφύλαξη. Εύκολα διαθέσιμες μέθοδοι είναι το Restylane, το Botox και το Sculptra.

Όταν στους άνδρες αρέσει η εμφάνισή τους, νιώθουν σίγουροι, δυνατοί και ικανοί να κατακτήσουν τον κόσμο. Οι επιλογές που έχουν για να καταπολεμήσουν τα σημάδια των χρόνων όπως φαλάκρα, χαλάρωση του δέρματος και ρυτίδες, είναι πολλές. Αφού αποφασίσετε λοιπόν να αλλάξετε την εμφάνισή σας, επικοινωνήστε και κλείστε ραντεβού με έναν καλό πλαστικό χειρουργό, και δείξτε όσο νέος αισθάνεστε. Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Τσακώνης θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για εσάς!

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!