Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τις αισθητικές επεμβάσεις ως μια καθαρά γυναικεία υπόθεση. Η εντύπωση αυτή είναι φυσικά εσφαλμένη,  αφού πάρα πολλοί άνδρες επισκέπτονται κάποιον πλαστικό χειρουργό στις μέρες μας. Βάση νέων στατιστικών οι άνδρες έχουν αρχίσει να προσέχουν την εμφάνιση τους, σχεδόν όσο και οι γυναίκες. Δείχνουν έτσι ενδιαφέρον για μια ευρεία γκάμα συγκεκριμένων πλαστικών επεμβάσεων.

Δημοφιλέστερες επεμβάσεις για Άντρες

Τα επιθέματα στο πηγούνι είναι τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο συχνές ανδρικές επεμβάσεις. Το θεληματικό πηγούνι είναι ένα από τα σημεία που οι άνδρες θεωρούν ότι τους προσδίδει γοητεία και αναδεικνύει τον ανδρισμό τους. Έχουν την πεποίθηση ότι τους δίνει μία πιο δυναμική όψη και τους βοηθά στην καριέρα τους. Μερικά από τα πηγούνια πρότυπο είναι αυτά του Brad Pitt και του Michael Douglas.

Αυτό το είδος επιθεμάτων είναι από σιλικόνη και ο τρόπος που τοποθετούνται είναι είτε από το εσωτερικό του στόματος ή κάτω από το σαγόνι. Τα επιθέματα αυτά είναι συνήθως φτιαγμένα από σιλικόνη και τοποθετούνται συνήθως είτε κάτω από το σαγόνι είτε μέσα από το στόμα, ώστε να μην υπάρχουν εμφανή σημάδια.

Η επόμενη επιλογή των αντρών είναι η λιποαναρρόφηση. Την επιλέγουν πολύ συχνά για να απαλλαγούν μια για πάντα από το περιττό τοπικό λίπος. Συνήθως προχωρούν την επέμβαση στην περιοχή της κοιλιάς, ώστε να αναδείξουν τους κοιλιακούς μύες.

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η πλαστική μύτης. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, αρκετές είναι οι φορές που οι άντρες λόγω κάποιων αθλημάτων που επιλέγουν τυχαίνει να παραμορφώσουν το σχήμα της μύτης. Έτσι σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες, που σπορ όπως το ράγκμπι και η πυγμαχία μεσουρανούν, η ρινοπλαστική είναι η νούμερο ένα επέμβαση μεταξύ αντρών.

Τέλος, μερικές ακόμα πλαστικές επεμβάσεις που βρίσκονται αρκετά ψηλά στις επιλογές τους είναι το Botox, η βλεφαροπλαστική και η ωτοπλαστική.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος!
Ανανέωση και Επαναφορά της φυσικής λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας!  Αναζωογόνηση του δέρματος σας με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος!